Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha nem megy le az előttem...

Ha nem megy le az előttem sétáló a bicikliútról már többször futottam bele hiába csengetek , megáll..szembe is jöttek. Simán elüthettem volna. Ti mit tennétek?? Mellette három méterre a járda. Egy 120 kg-os fiatal férfi. Mivel győzzem meg?

Figyelt kérdés

#pofátlanság #bicikliút #annyitkapnékérte #mintegynormális #emberért
2022. jún. 23. 14:03
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező, a normál úton nem mersz menni?

Én inkább ott szoktam, mert únom kerülgetni a nyuszimotorokat, babakocsisokat, stb.

2022. jún. 23. 14:57
 22/41 anonim ***** válasza:
54%

Ezt nevezik zéró toleranciának. Egyik sem enged és kijön az agresszivitás.

Hogy tud valakit ilyesmi idegbeteggé tenni? Erre születni kell.

2022. jún. 23. 15:34
 23/41 anonim ***** válasza:
36%

Csengetek távolról, csengetek közelről, aztán ha látom hogy lát, csak szándékosan akadalyoz, akkor veletlenül pont úgy szokott lenni a könyököm, hogy hozzáér a vállához/karjához, es akkor már tud hőbörögni.

Van amelyik caak tiszta homály, azr a lehető legnagyobb ívben kikerülöm. Ja és városban csak olyan bicajjal megyek ami földúton is elmegy. Trekking, vagy MTB. Sosem értettem az országúti bicaj mire jó városban.

2022. jún. 23. 15:49
 24/41 anonim ***** válasza:
73%
Mondjuk a bringások is megérnek egy misét akik pont úgy közlekednek a bringaúton mint a románok hazafelé az M3-ason.
2022. jún. 23. 15:56
 25/41 anonim ***** válasza:
76%
Kerekedik a történet, ha jól látom most ott tartunk, hogy egy fiatal hölgy, alaposan megpakolt bringával, várandósan haladna, kihagytam valamit?
2022. jún. 23. 16:53
 26/41 NTBS ***** válasza:
46%
Beszélgess el vele először. Hátha nem menthetetlen.
2022. jún. 23. 17:20
 27/41 anonim ***** válasza:
32%

"12# te meg anyádba menj. Metróval."

Kérdező elnéztél valamit, én a te oldaladon állok, szintén kerékpáros és szintén szenvedő alanya az általad tapasztaltaknak.

Nem is neked válaszoltam, hanem a 4-es baromnak akit persze mindenki simogat, neki van igaza, mert pártolja a gyalogosokat.

2022. jún. 23. 17:25
 28/41 anonim ***** válasza:
46%

"Ezt nevezik zéró toleranciának. Egyik sem enged és kijön az agresszivitás."

Namost ha én kerékpárral nem mehetek az úttesten mert tiltott. Mondjuk nem is tudok ha akarok sem ott menni, mert nem tudok felmenni az úttestre, mert szalagkorlát és/vagy 2 méter mély árok van. A járdán szintén nem mehetek, mert ott is tiltja a kresz a kerékpározást (bizonyos feltételek megléte esetén lehet csak a járdán kerékpározni), és mondjuk ott sem tudok a növényzet, a kocsibeállón belógó autók, stb akadályok miatt. A kerékpáromon sem fúrópajzs, sem pedig magassági kormány nincs. Tehát kénytelen vagyok a kerékpárúton menni. Máshol nem mehetek, _nem tudok_. Akkor én hogyan engedjek? A szabályok és a lehetőségek (hiánya) miatt nulla fokú a rugalmasságom.

A gyalogos viszont mehet a járdán, neki van választása - és szabály szerint nem is közlekedhet a kerékpárúton - bizonyos kivételtől eltekintve.

"Hogy tud valakit ilyesmi idegbeteggé tenni? Erre születni kell."

Tudod néha kiborul a bili amikor már 30 éve járok ugyanarra kerékpárral és mindig nekem kell lemennem a fűbe, hogy a hájfejű család el tudjon a flip-flop papucsában csaszogni a kerékpárúton a pékségbe bagettért... Szerintem te is lenéznél a kerékpárzárra, hogy de kár, hogy rátekertem a vázra, ha gyorsan le tudnám venni, úgy tarkón csördíteném, hogy egy hétig egy irányba menne.

2022. jún. 23. 17:36
 29/41 Hintalow ***** válasza:
0%

Az egyik ismerősömnek egy kompakt gázduda van felerősítve a kormányra csengő helyett :)

Ha azt megnyomja, úgy is félreugrik a jó képességű (ha megugorja, hogy nem kap szívrohamot) mert kb azt hiszi, hogy kamion van mögötte :D

Én simán csöngetni szoktam, de szerencsém van, amerre járok (Káposztásmegyer - Árpád híd között) elég ritka a bicikliúton flangáló.

2022. jún. 24. 15:22
 30/41 A kérdező kommentje:
Közben megoldódott, covidosak lettünk szerintem kapott egy adag vírust amikor leüvöltöttem. Béke poraira. :)))))
2022. jún. 25. 16:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!