Jól teszem,ha addig nem simogatom a tengerimalacokat, amíg nem megy le a lázam?
Figyelt kérdés
A gond viszont ott kezdődik, hogy én szoktam őket teljes mértékben ellátni, így a napi futkosás is elmaradt. Ma nem igazán érintem meg őket. Nagyon ártok ezzel? Látom rajtuk, hogy nyomottabbak is. Remélem érthetően írtam le. 38,5 a lázam egyébként még gyógyszer mellett is. Egésznap szinte alszom,annyi erőm van csak.2022. márc. 10. 16:11
1/5 anonim válasza:
Jobbulást kívánunk neked. A malackának uborka, sárgarépa legyen előtte, abban van elég nedvesség ahhoz, hogy nem kell külön innia. Magkeveréket is lehet neki adni.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom mi baja lesz attól ha lázasan megsimized. Hm. 1-es: nem a malacok lázasak hogy töbh uborkát kene enniük.
3/5 anonim válasza:
Nincs összefüggés a kettő között ycsak meg sugom
4/5 anonim válasza:
#1-es normális vagy?! Gondolom trollkodsz, de ha mégsem, akkor kérlek olvass utána az etetésnek, mert uborkát és répát nem ajánlott adni (semmilyen gyümölcsöt vagy zöldséget, ha mégis bio-t és nagyon keveset), a magkeverék pedig abszolút TILOS. És feltétlenül szükségük van a friss ivóvízre, ez a nedvességes dolog 30 évvel ezelőtti berögzült tévhit, istenem...
Kérdező, semmi bajuk nem lesz a malacaidnak, ha pár napig nem foglalkozol velük annyit, számukra úgyis a másik tengerimalac jelenti az igazi társaságot.
5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a megnyugtató választ.
2022. márc. 11. 05:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!