Személygépjárművel autóbuszmegálló öböl melletti sávba érkezek. A busz utasokat vesz fel, így gépjárművemmel elhalad(nék) mellette, mert kihajtási szándákát még nem jelezte a busz. Ez után hirtelen mozdulattal kiteszi a kihajtási szándékát a buszvezető és eléhajt a gépjárműnek. Szabályos-e ilyen esetben, hogy a buszvezető eléhajt, úgy, hogy a személygépjárműnek staufékeznie kell? Remélem érthető a lényeg: MÁR benne vagyok az autóbuszöböl melletti sávba. (Szeged, kettős körforgalom, Tisza Lajos krt.
Szóval szerinted normális, ha valaki nem ismer fel egy elsőbbségadás kötelező táblát? Értem, remélem sosem találkozunk az utakon.
2022. jún. 14. 22:23
22/55 anonim válasza:
#33: neked meg mi a bajod? Első hozzászólásom volt itt. De, ha te úgy gondolod, hogy beletorkolló, megszűnő forgalmi sávodból elsőbbséged van a saját sávjában közlekedő busszal szemben, hát... menjél ki elé és majd megtudod kinek volt igaza...
30-as voltam
2022. jún. 14. 22:29
23/55 anonim válasza:
Én vagyok a harmincas, elírtad a számokat 35.
2022. jún. 14. 22:30
24/55 anonim válasza:
Ne törődj velük, az a csíra, meg a 2 lepontozó haverja együtt nem éri el a 30 IQ-t.
2022. jún. 14. 22:31
25/55 anonim válasza:
Mert te aztán eléred :D
2022. jún. 14. 22:32
26/55 anonim válasza:
hű, rendesen megy itt a cenzúra. Törlődnek össze-vissza a hozzászólások és elmásznak a számok.
na mindegy, a google street view-on meg lehet nézni a helyszít, 2018 és 2019 között változott meg a forgalmi rend
2022. jún. 14. 22:32
27/55 anonim válasza:
Tehát akkor négy évig tartott kiírni a kérdést? :D tök jó :D
2022. jún. 14. 22:34
28/55 A kérdező kommentje:
Ez még szerintem 2021 évé végén is így volt. Itt tényleg lehet mindenki retartáld, én pedig feledékeny, mert tényleg nem most történt, de ennyire agresszív válaszolót, mint te kedves 1-es még nem láttam. Annyi a történetem, hogy a facebook ismerősöm között van az a hölgyemény, akinek ismerőse ez a "kedves sofőr" és felajánlta ismerősnek. Felismertem, merről jutott eszembe az incidens. Na,hát innentől kezdve nem én vagyok retardáldt, hogy nem figyeltem mikor frissítették újra a google maps-ot. Magyarán nem voltam a büdösbunkó szabálysértő, hogy nem akartam kiengedni, de kényszerített rá, mert ő volt a nagyobb. Vagy van valami ellenvetésed kedves 1-es, mint gróf excellneciás mr kresz mester?
2022. jún. 14. 22:34
29/55 anonim válasza:
Most linkelték neked, hogy már 2019-ben felvolt festve, akkor mit játszod az eszed még mindig? Nem tudsz vezetni, most megpróbáltál keménykedni, nem sikerült.
2022. jún. 14. 22:38
30/55 anonim válasza:
kérdező, nézd meg google maps-ot, a bal felső sarokban van a sötét négyszög, aminek alján az utcakép dátumát látod. Kattints rá és válasszál ki a skálán egy korábbi dátumot. Látni fogod, hogy 2021 év vége felé már ez volt a forgalmi rend, sőt 2019 májusában is már így volt. A busz halad a sávjában (amit egyébként autósként is igénybe vehetsz, mert nem busz sáv) és a személyautó meg megszűnő, betorkolló sávban, ahonnan elsőbbségadás kötelettsége van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!