Sávon belül is a lehetőseg szerint jobb oldalra kell húzódni a kresz szerint. Ehez kepes rendszeresen lógnak a felezőn a kocsik. Nem tudják vajon a kreszt? (nem a csatornafedőkön/üvegszilankokon/egyéb törmeleken kell menni, nem azt mondom)
Írta a kérdező, higy nem ilyen helyekről van szó.
Magam is tapaszralom, higy mintha valami láthatatlan póráz kötné őket a középvonalhiz. Teljesen kifogástalan felületen is.
Valószínüleg a rossz utak miatt szoktak rá és amikor nincs kátyú akkor is bent maradnak, nem figyelnek rá. Meg ha hosszabb távon vezetnek nem mennek ki be csak mert 1 percig jó az út.
Persze amúgy megértem, hogy zavaró a probléma de az oka szerintem ez lehet
Kezdjük ott, hogy tudtommal a motorok nem megkülönböztető jelzéssel közlekednek, egyedül ÁLLÓ kocsisornál van lehetőségük előresorolni, amennyiben a feltételek adottak.
Nyilván segíteni kell egymást, figyelni kell egymásra, de az sem normális ahogy a motorosok elvárják hogy mindenki eltakarodjon előlük.
Szerencsere megjöttek a kresz-professzorok, pacsi 5-ös, 7-es! :)
Gondoltam, hogy lesz aki belecsempészi az osztalyharcot, de most próbaljunk meg a kerdésre valaszolni!
"Gondoltam, hogy lesz aki belecsempészi az osztalyharcot"
Most nem azért mondom, de te vagy az aki osztályharcra élezi ki a kérdést a lekezelő "legkondicionalt fotelben ücsörgő közlekedőtarsak" szöveggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!