Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ez màskor is működhet?Vagy...

Ez màskor is működhet?Vagy csak nem volt anyira tirpàk?

Figyelt kérdés
Vàroson kívül főútvonalon 70 es tàblànàl tolt le a BMW. Mikor kijöttünk a kanyarból, làtom nem jött senki szemből. Jobra indexeltem 1*. Elkezte az előzèst, majd pici fèk, mihamarabb befejezze. Megköszönte, vèszvillogóval. Őszintèn úgy voltam vele, hogy ki fog előzni, ha ràgyordítok, mast is veszèlyeztetek.... Ha meg rendőr van ott nem engem vesznek elő.... Ilyenkor jobb az ha segítesz ès hadd menjen taktika?
2022. máj. 3. 16:53
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Tökéletesen cselekedtél.
2022. máj. 3. 17:21
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
persze, hülyeség keménykedni
2022. máj. 3. 17:23
 3/4 MGéza ***** válasza:
Általában ha megy a "hátsódba" akkor az nem túl udvarias és finom célzás arra, hogy mehetnél picit gyorsabban. Ilyenkor a legcélszerűbb az amit csináltál, a megengedett sebességhatárt túl nem lépheted, a folyamatos mögötted féktávon belül vonatozás szintén veszélyes és abban sem lehetsz biztos, hogy mindketten láttátok az a 70-es táblát.
2022. máj. 3. 22:25
 4/4 anonim ***** válasza:
91%

Helyesen cselekedtél.

"ha ràgyordítok, mast is veszèlyeztetek.... Ha meg rendőr van ott nem engem vesznek elő...."

Rosszul tudod, téged is elővehetnek.

A KRESZ szerint is tilos gyorsítással akadályozni az előzést. Simán rádverhetnek egy közúti veszélyeztetést, ha ezzel szórakoznál.

2022. máj. 3. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!