Miért nem működhet a Simson S51-en az index?
Figyelt kérdés
Újra vezetékeltem a 12V rendszerű Simson s51-est, kipróbáláskor nem működött egyik index sem, valamint a háttérvilágítás sem. Első, hátsó lámpája világít. Valószínüleg az ELBA feszültségszabályozó a hibás?2022. márc. 3. 11:42
1/2 anonim válasza:
Vezetékezés, akksi vagy az ELBA.
2/2 anonim válasza:
Kapcsolóba a forrasztás nem jól sikerült, vagy elkoszolódott a kapcsoló belseje. Nekem ilyen problémám volt kábelezés után, a kitakarítás és újraforrasztás javította meg. Az ELBA nem tudom meddig/hogy bírja, az is lehet rossz, de mindenek előtt multiméterrel nézd meg az indexekben, hogy megy-e oda áram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!