Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Forgalmi vizsgáért ez reális...

Forgalmi vizsgáért ez reális ár vagy lehúztak?

Figyelt kérdés

Összesen 101 380Ft-ot fizettem ebben az alábbiak vannak benne:

Hatósági díj: 6740ft

Átvizsgálás: 8890ft

Lengéscsillapító: 34290ft (2db)

Torony alk.: 7620ft (2db)

ABS jeladó: 4445ft

Ablak törlő: 7620ft

Porvédő: 3175ft

Javítás: 19050ft (2.50 óra)

Plusz még valami M1 és N1 katag. jármű pótkocsi időszakos műszaki (ezt nem lehet elolvasni mert úgy lett kinyomtatva hogy nem is látszodik) 9552ft

2022. ápr. 21. 18:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

#10 Attól függ hol veszed, meg milyen márkát. 20 éves Octaviámhoz , a két hátsó "Unix márkás" Meisterteile gátló is ilyen árban volt, és hiába van a szervizeknek 40-50%-os kedvezménye a boltban, azt neked a szerelő nem fogja odadani, hanem a kiskeráron számlázza ki, mert az is neki haszon.

Meg ugye megugrottak az alkatrészárak is. Cirka 3 éve a Birstein vettem ennyiért, aztán ennyi időt, meg kb 30 ezer kilométert bírt.

2022. ápr. 21. 21:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Unix az egy drága fos. Vannak jó alkatrészek olcsón pl. Zsu-nál.
2022. ápr. 21. 21:25
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 Persze, ez működik is ha te magadnak kicseréled, vagy nem SOS-ben kell az alkatrész. De a kérdezőnek a szervíz számlázta ki ezt az összeget, és a szervízek le vannak szerződve Bárdival, Unix-al és ők azt az összeget fogják ráírni amit a magánvásárló is fizetne az alkatrészért, hiába kapja meg a szervíz jóval olcsóbban. Ők ebből az árrésből igencsak jól profitálnak, talán jobban is mint az óradíjból.
2022. ápr. 21. 21:45
 14/17 anonim ***** válasza:
#13 Igazad van, hogyha szerelőre van bízva a dolog, akkor nem kell sipákolni, hogy túl sok, de egy kis hozzáértéssel jelentőset lehet spórolni. Az meg más kérdés hogy a műszakira felkészítésből élő szervizek a legkisebb hibát is meg fogják csinálni, hogy keressenek rajta, még akkor is ha az átmenne a vizsgán. Ha ennyi minden kellett az autóhoz, akkor szervizelve nem volt egyáltalán vagy lehúzás hogy ennyi mindent cseréltek szerintem.
2022. ápr. 21. 21:53
 15/17 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már azt a suzukit hogy milyen olcsó!!!

Pont olyan drága mint a többi.

Sőt, nekem volt régen suzuki és egy fékerőszabályzó 3 * annyiba került mint a mostani Peugeothoz.

2022. ápr. 22. 06:35
 16/17 anonim ***** válasza:

14. Hasonlót akartam írni én is.

Az az ablaktörlő is pont ott romlott el??

2022. ápr. 22. 06:37
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 ablaktörlőt és mosót is ellenőrzik a műszakin. Ahhoz képest, hogy ennyi mindent kellett cserélni teljesen jó áron volt a történet.
2022. ápr. 22. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!