#10 Attól függ hol veszed, meg milyen márkát. 20 éves Octaviámhoz , a két hátsó "Unix márkás" Meisterteile gátló is ilyen árban volt, és hiába van a szervizeknek 40-50%-os kedvezménye a boltban, azt neked a szerelő nem fogja odadani, hanem a kiskeráron számlázza ki, mert az is neki haszon.
Meg ugye megugrottak az alkatrészárak is. Cirka 3 éve a Birstein vettem ennyiért, aztán ennyi időt, meg kb 30 ezer kilométert bírt.
2022. ápr. 21. 21:14
12/17 anonim válasza:
Unix az egy drága fos. Vannak jó alkatrészek olcsón pl. Zsu-nál.
2022. ápr. 21. 21:25
13/17 anonim válasza:
#12 Persze, ez működik is ha te magadnak kicseréled, vagy nem SOS-ben kell az alkatrész. De a kérdezőnek a szervíz számlázta ki ezt az összeget, és a szervízek le vannak szerződve Bárdival, Unix-al és ők azt az összeget fogják ráírni amit a magánvásárló is fizetne az alkatrészért, hiába kapja meg a szervíz jóval olcsóbban. Ők ebből az árrésből igencsak jól profitálnak, talán jobban is mint az óradíjból.
2022. ápr. 21. 21:45
14/17 anonim válasza:
#13 Igazad van, hogyha szerelőre van bízva a dolog, akkor nem kell sipákolni, hogy túl sok, de egy kis hozzáértéssel jelentőset lehet spórolni. Az meg más kérdés hogy a műszakira felkészítésből élő szervizek a legkisebb hibát is meg fogják csinálni, hogy keressenek rajta, még akkor is ha az átmenne a vizsgán. Ha ennyi minden kellett az autóhoz, akkor szervizelve nem volt egyáltalán vagy lehúzás hogy ennyi mindent cseréltek szerintem.
2022. ápr. 21. 21:53
15/17 anonim válasza:
Hagyjuk már azt a suzukit hogy milyen olcsó!!!
Pont olyan drága mint a többi.
Sőt, nekem volt régen suzuki és egy fékerőszabályzó 3 * annyiba került mint a mostani Peugeothoz.
2022. ápr. 22. 06:35
16/17 anonim válasza:
14. Hasonlót akartam írni én is.
Az az ablaktörlő is pont ott romlott el??
2022. ápr. 22. 06:37
17/17 anonim válasza:
#16 ablaktörlőt és mosót is ellenőrzik a műszakin. Ahhoz képest, hogy ennyi mindent kellett cserélni teljesen jó áron volt a történet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!