Miért mennek át az emberek most már napi szinten a vasúti átjáró piros jelzésén? Ez most valami új Challenge?
Úgy általában romlik a morál az ország közútjain. Nyilván nem segít, hogy a választott vezetőink példamutatás helyett szégyenérzet nélkül lopják szét az orszàgot, elég durván kikezdve ezzel a szabálykövetési hajlandóságot.
És az is tény, hogy az azonnali kommunikáció lehetősège, a menet közbeni szórakozàs elérhetősége is borzasztóan elvonja a figyelmet. Idővel mindenki kinek-kinek a kàrán , de megtanulja , hogyan kezelje ezt a figyelemelvonást
Nézz körbe. Tele vannak az utak. Szó szerint minden retardált autót vezet.
Azt látom, hogy az elvileg tanult és értelmes emberek is folyton a telefont nyomják, le sem teszik. Mellette ott vannak a tényleg egybites egyedek akik alkalmatlannok a közúti közlekedésre, és még gyalog is csak felügyelet mellett mehetnének az utcára.
Nincs ezen mit csodálkozni.
Itt nagyon sok kérdés arról is szól hogy már 3* vagy 5* megbuktam és mit csináljak.
Erre pedig sok olyan válasz van hogy fel a fejjel nekem is a sokadikra lett meg a jogsi.
De még azon túl hogy sokan nagyon gyengék a vezetéshez, plusz telefonálnak, nyomkodják és hülyéskednek vezetés közben.
Eddig is ugyanennyien megcsinálták, csak épp most többször volt balszerencséje ezeknek az embereknek.
Ezzel sajna nem lehet mit kezdeni. Ha vörös fény helyen egy vörös neonfelirat lenne kinn, hogy nézz már körül mielőtt átmész, akkor is ugyanúgy átmennének ha jön a vonat ha nem.
erre én azt szoktam mondani, hogy a föld intelligenciája állandó, csak egyre többen vagyunk rá.
nézd már meg a követelményrendszert a jogosítvány megszerzéséhez most, és 20-40 éve. ma már se rutin, se műszaki, se kisgyakorlás. oktatókból is hiány van, mint amúgy szakemberből is.
A politikusi rossz példamutatásbóleredő szabálykövetési hajlandóságot én személy szerint nem sorolnám ide, mert itt a saját bőrünket visszük a vásárra, szó szerint oroszlulett az, amit egyesek leművelnek.
Amit nem értek, bár ugyan mindig voltak öntörvényű egyedek, de ezt a flegma törvényenkívüliséget, amit sokaknál látok. Az ilyen vág át a szembeoldalra, hogy kielőzze a gyalogosokat átengedő autókat a zebránál és rá is dudál a gyalogosokra (napokban jelent meg a videó a Budapesti Autósok Közösségén), az ilyenek telibe leszarják a piros jelzést, az indexelést, a jobbratartást. Az ilyen flegmajóskák miatt nem lehet haladni az M0-áson, mert ki nem menne még az egy kilométerrel előrébb menő kamion mögé egy percre sem. STB. Aztán amikor egy-egy ilyen Darwindíjas kihaénnem fszkalap eljut egy vasúti átjáróba, ott is hetyke, nyegle nemtörődömségét vegyítve a sérthetetlenség és felsőbbrendűség kihaénnem illúziójával és a nagy flegma beképzelt feje hamar cafatos darálthússá változik. Láttatok már közelről baleseti halottat? Hallottátok már azt az összetéveszthetetlen hangot, amikor az összetört koponyájú hullát leteszitek a földre és ilyen "görögdinnyerepedés" hangja van? Éreztétek már a vér és olaj keverékének a szagát? Én az ilyeneket simán beosztanám pár napra közénk és részt kellene venniük ilyen mentésekben. Üdvözlettel egy tűzoltó.
#9 milyen kár, hogy nem lehet közétek beszervezni közmunkára az ilyeneket, a speciális képzés hiánya miatt.
a mozdony is tud cifrákat művelni az emberi zsigerzsáknak csúfolt testtel. nagyon nem úgy dolgozik, mint a rajzfilmeken, ahol csak simán elvágja a testet. szakít, mint egy gorilla a kolibriszárnyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!