Magyarbarni777 kérdése:
Challenger R/T avagy SRT? Németország vagy olcsóbb Amerikabol?
Figyelt kérdés
Németországban élek tele a piac Dodgeval viszont azon agyalok Amerikabol olcsóbb lenne behozni? Ha ugyan úgy jövök ki de pluszban hozzá teszem hogy egy élménnyel több is Amcsi stb akkor nem kérdés. A 3.6rol le észleltem és a próba után 5.7 a best of viszont szerintetek akkor már srt? Olyat kérdezek akinek van benne tapasztalata.2019. dec. 14. 00:14
1/3 anonim válasza:
Az utolsó kérdésedet nem sikerült értelmeznem. Azt meg nem tudom, hogy gondolod, hogy olcsóbb lenne valamit tengeren túlról behozni, mint ha helyben van neked. Esélytelen, hogy anyagilag jobban jössz ki.
2/3 anonim válasza:
Pedig akár jobban is kijöhetsz.
6.4-s csak kutat vegyél hozzá, 30 liter alatt nem lesz.
3/3 anonim válasza:
Hiaba olcsobb a vetelar az USAba, a behozatalnal szallitasert, biztositasert es vamert is kell fizetned. Utana pedig az atalakitast is meg kell oldanod (iranyjelzo pl).
Nem ertem milyen elmennyel kapsz tobbet, ha az USAbol hozatod a kocsit? Arra gondolsz mikor vasarlas elott ide utazol es egy kicsit korulnezel a kornyeken?
Inkabb vegyel helyben autot, amit sporolsz rajta penzbol pedig utazz.
"Olyat kérdezek akinek van benne tapasztalata." miben? a kocsiban vagy a kulfoldrol behozatalban?
Udv,
egy 5.7 tulaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!