Milyen autót vegyek? Kijárásra használnám, havi 3ezer km menne bele
A Focus jó tipp, esetleg Mondeo. Nem tudom mi fér az árba.
Esetleg Passat?
Mindenesetre, havi 3e az éves szinten szerintem elég sok, hogy dieselt válassz. Persze akkor jól meg kell nézni, milyen állapotú, és számolni vele, hogy az üzemanyagköltég különbözet rámehet a javításra. Főleg ebben az árkategóriában.
Ha van német lakcímed, akkor bármilyen autót is vegyél, mindenképp lépj be az autóklubba! Lehet, hogy évekig nem lesz rá szükség, de ha egyszer gond lesz, nagyon jól fog jönni.
Köszönöm szépen mindenkinek a gyors választ.. Várok még ajánlatokat.
A mondeóval szemezek a mai napig. Tetszik a 307es Peugeot is. A 6os passat is nagyon tetszik motorikusan és mindenhogy, viszont elég sok rá a panasz. A c vectra is tetszik, nagyon és úgy gondolom menne is nekem rendesen, de annak is megvannak a hibái keményen ahogy hallottam. Illetve ezekről valami vélemény? Mint látni a nagyobb kocsik tetszenek, motorikusan legyen legalább egy 1.8 és 130 ló benne legalább.. Kinek mi jött be? Vagy ki mit javasolna? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!