Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Milyen a közlekedési morál a...

Milyen a közlekedési morál a fővárosban?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 7. 08:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Agresszív.
2022. ápr. 7. 09:00
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Ugyanolyan rossz, mint az ország többi részén, csak itt nagy forgalom is társul hozzá.
2022. ápr. 7. 09:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Vidéki származású vagyok, szerintem jobb, mint az országos átlag. Persze mindig találkozni bunkókkal, de amekkora autómennyiség itt van, ahhoz képest nem mondanám magasnak az arányukat.
2022. ápr. 7. 11:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Gyalázatos, mint mindenhol, csak a megnyilvánulás kicsit más
2022. ápr. 7. 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenki haladni akar, a bizonytalanságot rosszul toleráljuk, ellenben jóval több a kooperációt igénylő helyzet. (Pl Kacsóh Pongrác útnál rendszeresen sorolok be 3 sávon keresztül, talán ha havi kétszer szívózik valaki velem, pedig csak kiteszem az indexet és gurulás közben sokakkal ellentétben nem húzom át a kocsit addig, amíg nem látom , hogy beengednek).
2022. ápr. 7. 12:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem különösebben vészes.

Nyilván a nagy számok törvénye alapján sok a bunkó paraszt.

Ahogy egyre több az autós úgy érezhetően nő a parasztok száma is az utakon.

Ettől függetlenül a nagy többség relatív konstruktívan és segítőkészen vezet. Ahogy 5-ös írja, sok a kooperációt igénylő helyzet, és ha normálisan közlekedsz akkor előbb utóbb beengednek, figyelnek rád is.

Alapból a sok egyéb tényező, villamos, sok buszsáv, kerékpárosok, rolleresek miatt extra figyelmet igényel.

Ami szerintem siralmas az utak, útburkolati jelek állapota meg úgy alapvetően az, hogy nincs egy konstruktív fejlődési irány.

Például amikor Üllőin naponta áthelyezik a lezárásokat, csúcsforgalomban végzik a munkát, mert az a kormány utasítása.

Vagy sok esetben (szerintem tudatos) megtévesztés/veszélyeztetés helyzete áll fenn. Például táblán az áll, hogy megszűnik a külső sáv, és a belsőbe tereli az autósokat. Mindenki besorol, erre kiderül, hogy a belső sáv az ami le van zárva és a jobb szélső amiből a tábla kiterelt valójában szabad... Az ilyet konkrétan büntetném.

Vagy sok helyen őrület a felfestések milyensége, főleg mikor le sem szedik az előzőt, ráfestik az ideiglenest arra a másik ideiglenest te meg döntsd el, hogy a 3 lehetőségből melyik az aktuálisan igaz.

De azt látom, hogy minél jobban vidéken van az ember, annál inkább leszarom módon közlekednek az emberek, gondolom pont a kevés autó és ellenőrzés, tettenérés hiánya miatt mindenki úgy vezet ahogy csak akar.

2022. ápr. 7. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!