Máshol is max. 20 liter 95-ös benzint lehet tankolni?
Két órája tankoltam a szokott OMV kutamnál, és a pisztoly nem töltött 20 liternél többet. Eddig is előfordult, hogy valamelyik kútoszlop le volt zárva, de mindenki teli tankkal távozhatott.
Az eladótól csak azt a választ kaptam, hogy jusson mindenkinek, ezért a korlátozás, ám a gyanakvók közé tartozok. Szerinted mi lehet az ok?
Akkor tovább állsz,majd a hiányzó maradékot betöltöd az utad során egy másik OMV kútnál.
Vagy aznap/másnap újra tankolsz...
OMV töltőállomás volt az első, amelyik az árstop bejelentésekor kiírta, hogy 2 litert tankolhat, azzal eljuthat a legközelebbi MOL kútig.
Ők árbevétel érzékenyebbek, inkább magánkutak. Nézd meg a kapott bizonylatot, valamilyen Kft., Bt. stb neve van rajta. Másik kútnál – hacsak nem több kutat üzemeltet ugyanaz a vállalkozó, vállalkozás – más név lesz.
Csak úgy kattintgatva a honlapjukon, a különböző települések egy-egy töltőállomásának üzemeltetői pl.: PÉCSIZI Kft., Hendon West. Kft., Lind-Plusz Oil Kft., Regia-Petrol Kft.
Az #1-es válasz sem nyugtatott meg, mert mint írtam, eddig ennél a kútnál nem volt korlátozás.
Valóban megoldás egy másik kútnál kipótolni teli tankra, de a hybrid gépemnek átlag 4,2 lit/100 km fogyasztáshoz egy tankolásra elég elég ez a 20 liter is.
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy kipótolhattam volna-e MaxxMotion 95-ös üzemanyaggal-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!