Traffipax elkaphat?
Figyelt kérdés
Ma mentem 50-es táblánál 60 valamennyivel mehettem, de nem emlékszem mert a telefonomat néztem és látszódhatott is kívülről, hogy azt néztem. Emellett a sávot sem tartottam túl jól, mivel kétsávoson egyedül voltam. Így láttam meg traffipaxot, mire kaphatok csekket ezek közül?2022. márc. 22. 12:34
1/11 anonim válasza:
Ha a helyszínen nem állítottak meg akkor a sebesség miatt nem fogsz. Telefon miatt kaphatsz, ha rögzítették is a felvételt.
2/11 anonim válasza:
Az szép öcsém.....felelőtlenség level 99
3/11 anonim válasza:
Ha 65-nél nem mentél többel megúszhatod. Én se kaptam 65-re csekket. Ha gyorshajtókat mérik, akkor nem telóra állítva a készülékük.
4/11 anonim válasza:
A helyszínen már nem kell megállítani. Simán kaphat érte csekket 30 napon belül. Vagy Szombathelyről, vagy Vásárosnaményból fogod kapni. Ha nincs előéleted a sebességre 30 ezret kapsz.
5/11 anonim válasza:
65nél a telefont nézed? Gratulálok! Csak tudod az a baj, ha balesetet okoz nem te fogsz meghalni, hanem az ártatlan ember! Meg is érdemelnél egy jó kis büntetést! De inkább ne is ülj autóba, de biciklire se. Közveszélyes...
6/11 anonim válasza:
Én bizony komolyabb büntetést adnék annak aki vezetés közben telefonozik.
7/11 anonim válasza:
5: hiába jelentesz fel, attól még arrogáns vagy, és az arrogáns vezetők is legalább annyira veszélyesek, mint a telefonálók.
8/11 anonim válasza:
5ös vagyok én nem jelentettelek fel. Vádaskodás helyett előbb kérdezhetnél.
9/11 anonim válasza:
De ahogy látom, te jelentgeted a válaszaimat, egy el is tünt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!