Pestmegye matrica Vàcig jó?
mièrt, mert nem tudtam, hogy pest vagy nógràd megyèhez tartozik egy olyan vàros, amiben mèg sosem jàrtam, egy olyan orszàgban ahol nem lakok?
(az utóbbit nem tudhattad)
Több idő kiírni a kérdést mint megkeresni a választ.
csak kicsit màskèpp íràsban....
èn nem vagyok teljesen tisztàban ezzel, így inkàbb utànna kèrdezek, minthogy utànna nèzek, ès utànna legyen egyeglepetès....ert ha nem jó akkor 2 csekket kapnèk (oda, meg vissza, mert autópàlyàn megfordulni nem poènos sehol) benzinkútraeg nem szerettem volna ezèet menni, mertàr úgyis jön a csekk.... qkkor màr mindegy....
Ahh értem, tehát túlmentél, félreálltál a kihajtónál, feltetted a kérdést hogy visszamehetsz-e az M2-n 1 kijáratot vagy jobb inkább elmenni a 2-esre és ahogy megnyugtattak néhány óra múlva, már nyugodtan visszamentél az M2-n? Ennyi idő alatt át is sétálhattál volna.
Amúgy a benzinkúton tudtak volna válaszolni, remélhetőleg tudják melyik megyében dolgoznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!