A belvárosban 40km/órával haladók miért csinálják ezt a szándékos bosszantását/leszarását a többi autósnak?
Mert ráérnek.
Engem is idegesít, nyugi. Tudom hogy hogyan lehet átmenni a városon, hogy végig zöldet kapjak, de nagyon sokan tötyögnek az úton, így aztán könnyen becumizok egy piros hullámot. Ilyenkor jön a szlalomozás. Csak néznek bambán, hogy mit csinál ez az idióta a furgonnal. Amikor tudom hogy már megint este érek haza, akkor rohadt bosszantó tud ám lenni hogy nem képesek legalább 50-el menni.
Ne értsetek félre, nem tartom őket idiótának, csupán bosszant.
Speciel függ attól is, mit értesz “belváros” alatt. Mondjuk egy 2x2 sávos széles átkelési szakaszon valóban nem jó az áteresztőképesség szempontjából, ha rendszeresen bukni lehet emiatt a zöldhullámot, de egy egysávos egyirányú utcában , ahol mindkét oldalon parkolnak, na ott lesheted, hogy én akár egy kicsivel is 40 fölé menjek. Mert tudom jól , hogy ilyen környezetben sokkal nagyobb eséllyel kiszáll elém, kilép elém, kikanyarodik elém, rám nyitja az ajtót stb. valaki.
A lényeg azonban az, hogy ne ítélkezz az úton, mert nem lesz jobb neked. Nem tudhatod, ki miért megy lassabban , mint te magad szeretnèl, így nem tudhatod, nincs-e egy jó oka.
Nálam például ilyen ok szokott lenni, ha parkolót keresek, címet, úticélt keresek, rossz az út, rossz a beláthatósága egy-egy szakasznak, esetleg törékeny tárgyat viszek, de volt, hogy frissen műtött családtagot fuvaroztam vagy épp nagymamám kérte, hogy kicsit menjek óvatosabban. Biza, ilyen is van!
Miért is kéne nekem azzal foglalkozni, hogy te átérj?
Nincs olyan, hogy "indokolatlanul". Csak olyan van, hogy "indok, ami számodra nem megfelelő". De az meg már a te bajod, nem az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!