Rendszámtábla: elhagytam, újat igényeltem, de mi van, ha időközben megtalálom?
Elhagytam a rendszámtáblám és már meg is igényeltem ugyazt a rendszámtáblát az egyik kormányablakban. Ha megtalálom vissza lehet mondani a gyártást? Ha igen, mennyi időn belül? Visszajár a kifizetett 12.300?
Járt már vki így?
Valaki írt, h lehet látta, de még el kellene menni megnézni...
Köszönöm!
Nem tudok választ adni, de én a helyedben nem mondanám vissza. 12.300 Ft nem a világ. Egyelőre azt sem tudod, tényleg megvan-e. Túl messzire odautazni (ha nem jársz arra) lehet, hogy nem is érdemes. Pláne, ha "lehet, hogy látta", nem pedig ott van a kezében és szívesen visszaadja, ha elmész érte.
De ha a szomszéd faluban van, és biztosan megvan, akkor is: maximum lesz egy tartalék otthon, és ha netán még egyszer elveszne, akkor visszarakod ezt.
Általában a közigazgatási eljárásoknál, ha beadsz egy kérelmet és befizeted a hozzá tartozó díjat, akkor hiába vonod vissza a kérelmedet, nem jár vissza a pénz. Akkor se, ha csak egy határozatot adnak ki, nem pedig legyártanak egy fémlemezt. Szóval erről az oldalról se hiszem, hogy lenne értelme erőltetni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!