A 4-es főúton eljutok Monorig Törökszentmiklósról fizetős szakasz nélkül? Miért mondja mindenki, hogy gáz arra az út?
Barátnőmhöz utaznék egyedül, először kocsival GPS-el. Nincs fizetős szakasz ugye? Anyuék nagyon féltenek hogy arra megyek. Annyira gáz, vagy merre menjek? Egy 17 éves kocsim van de sose volt vele gond, rendszeresen karbantartott. Sokat vezetek de bevallom az ismeretlen terepet annyira nem csípem...
26L
#9 Persze, pont emiatt sürgették (már ha ezt a jópár évet "sürgősnek" lehet hívni) az M4 kivitelezését, mert a 4-es főút egy kiemelkedően fontos tranzit vonal (volt), nagyon nagy forgalommal és emiatt jelentős balesetveszéllyel. 2021-ben például a 4-es főút magasan a legveszélyesebb útvonal volt a 100km-re jutó balesetek száma alapján, majdnem dupla annyi baleset történt ott, mint a 2. legveszélyesebb útvonalon. Szóval nem kicsit durvult el a helyzet, főleg az elmúlt években. Az Abony-Szolnok szakasz kifejezetten balesetveszélyes hely volt, tavaly nyáron volt egy időszak, amikor minden hétre jutott legalább egy akkora baleset, ami miatt lezárták az egész szakaszt és Szolnokra terelték azt a nagy forgalmat, teljesen megbénítva a várost is. Olyan gyakori volt, hogy abban a pillanatban, ha meghallottunk egy mentőt, rögtön elhangzott a "ma sem megyünk haza" kulcsmondat.
Az Abony-Törökszentmiklós közötti szakasz, amit elvileg megnyitnak jövő hónapban, egy eszméletlenül fontos szakasz. Abonytól Monorig persze már jóideje megvan az M4-es és meg is látszik. Az M4-s szakaszt Budapestig többször is használtam tavaly, nagyon jól járható út, a 4-es főútat pedig kétszer használtam egyszer Abonyig, illetve egyszer Ceglédig, alig van rajta forgalom, mivel a tranzit az M4-esen megy. Mivel én is Törökszentmiklósi vagyok és Szolnokon dolgozom, alig győzöm kivárni az M4 átadást. Nagyon nagy javulás lesz.
Köszi a tippeket!
Szerencsésen megjártam, a google útvonal tervező szuperül működött.
Kb semmi forgalom nem volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!