A 4-es főúton eljutok Monorig Törökszentmiklósról fizetős szakasz nélkül? Miért mondja mindenki, hogy gáz arra az út?
Barátnőmhöz utaznék egyedül, először kocsival GPS-el. Nincs fizetős szakasz ugye? Anyuék nagyon féltenek hogy arra megyek. Annyira gáz, vagy merre menjek? Egy 17 éves kocsim van de sose volt vele gond, rendszeresen karbantartott. Sokat vezetek de bevallom az ismeretlen terepet annyira nem csípem...
26L
Úgy állítsd be a GPS-t ahogy én az előbb a google maps-t. Elkerülendő: autópálya és útdíj.
Persze nem tudom, milyen GPS-t használsz, de a legtöbb útvonaltervező alapból a leggyorsabb verziót ajánlja, és az általában az autópálya. Szóval figyelj, hogy ne vigyen fel oda!
Köszi a tippet, szerintem ezt fogom használni menet közben is. :)
Kicsit azért izgulok...
Ha többször is mész, akkor vegyél egy Pest megyei matricát (5000 Ft/év) és akkor Szolnok-Nyugattól használhatod az M4-et.
Ezt a térképet akartam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!