Mai szitu, ennyire elvannak borulva az emberek?
Városon belül én is arra gondolnék, hogy lerobbantál.
Ezt a vészvillogózást inkább csak autópályán csináld.
Nem történt ilyen velem, bár városban nem szoktam elakadásjelzőt használni. 1-2 kivétel volt csak, amikor gyorsabb úton (70-es) állt be a forgalom. Viszont amint megjött mögém a következő, kikapcsoltam.
Autópályán jellemző a használata.
Hülyeséget nem csináltál, ugyanis veszélyesnek megítélt helyzetben jobbnak láttad biztosítani a kocsit. Viszont városon belül nincs értelme a torlódást jelezni, hiszen kisebb a sebesség, ráadásul lámpáról-lámpára haladással lehetne/kellene villogni.
Főúton, vagy gyorsforgalmi úton kapcsold be torlódásnál, vagy ha a lassítás hirtelen következik be, esetleg a leállósávon meg kell állni valamiért.
A fickó viselkedése azonban elfogadhatatlan, ugyanakkor ebben az országban ahhoz vannak szokva a szociaista időkből, hogy köszöngetnek vele és tilosban parkolnak.
Az emberek többsége alkalmazotti munkaviszonyban dolgozik, naponta lecsicskáztatják őket szar pénzért és ilyenkor a forgalomban élik ki magukat azért, hogy a saját szabályaikat betartassák a másikkal. A megkeseredett, rosszindulatú, semmit nem értem el az életben nyugdíjas még ennél is rosszabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!