Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mai szitu, ennyire elvannak...

Mai szitu, ennyire elvannak borulva az emberek?

Figyelt kérdés
Városonbelül dugó, utolsóként benyomtam az elakadásjelzőt..., hogy ne jöjjenek belém(én így tanultam az oktatótól), megáll mögöttem a csávó, dudál,és kiszáll,hogy én elmebeteg vagyok, nagyon megtévesztő az elakadásjelző, ez balesetveszélyes, szóhoz se engedett jutni, felhúztam az ablakot és visszament... Történt már valakivel hasonló? Illetve tényleg hülyeséget csináltam?
2022. jan. 9. 10:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Városon belül én is arra gondolnék, hogy lerobbantál.

Ezt a vészvillogózást inkább csak autópályán csináld.

2022. jan. 9. 10:19
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

Nem történt ilyen velem, bár városban nem szoktam elakadásjelzőt használni. 1-2 kivétel volt csak, amikor gyorsabb úton (70-es) állt be a forgalom. Viszont amint megjött mögém a következő, kikapcsoltam.

Autópályán jellemző a használata.

2022. jan. 9. 10:20
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
A stílusa lehetett bántó, de mi a túrónak tetted ki az elakadásjelzőt?
2022. jan. 9. 10:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Ja igen azt elfelejtettem gyorsforgalmi út, javítás volt az úton... (80as útszakasz) illetve a javítás miatt ki is tettek táblákat lassításhoz 30as tábla..
2022. jan. 9. 10:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Persze egyből ki is kapcsoltam amikor már láttam,hogy lassít.
2022. jan. 9. 10:24
 6/11 Koplárovics Béci ***** válasza:
73%
Egy 50-60-70-es helyen tényleg megtévesztő lehet. Balesetveszélyesnek nem mondanám. Villogni, kiszállni meg pláne nem fogok ilyen miatt.
2022. jan. 9. 10:25
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2022. jan. 9. 10:33
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Akkor csinálsz hülyeséget, ha nem tudod megvédeni magad.
2022. jan. 9. 12:20
 9/11 anonim ***** válasza:
92%

Hülyeséget nem csináltál, ugyanis veszélyesnek megítélt helyzetben jobbnak láttad biztosítani a kocsit. Viszont városon belül nincs értelme a torlódást jelezni, hiszen kisebb a sebesség, ráadásul lámpáról-lámpára haladással lehetne/kellene villogni.

Főúton, vagy gyorsforgalmi úton kapcsold be torlódásnál, vagy ha a lassítás hirtelen következik be, esetleg a leállósávon meg kell állni valamiért.

A fickó viselkedése azonban elfogadhatatlan, ugyanakkor ebben az országban ahhoz vannak szokva a szociaista időkből, hogy köszöngetnek vele és tilosban parkolnak.

Az emberek többsége alkalmazotti munkaviszonyban dolgozik, naponta lecsicskáztatják őket szar pénzért és ilyenkor a forgalomban élik ki magukat azért, hogy a saját szabályaikat betartassák a másikkal. A megkeseredett, rosszindulatú, semmit nem értem el az életben nyugdíjas még ennél is rosszabb...

2022. jan. 9. 14:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Kifogtál egy idiótát, van ilyen. Én is kifogtam pénteken egyet, az meg agy nélkül villogott rám, miközben semmi gond nem volt se a kocsival, sem dolgunk nem volt egymàssal korábban...
2022. jan. 9. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!