Egyesek személyautóval miért hajtanak úgy mint egy vadállat?
Például látszik hogy türelmetlen minél hamarabb és minél gyorsabban le akar hagyni mindenkit ahogy csak tud de nem értem hova a fenébe rohannak ennyire?
Nem teljesen mindegy ha 5 vagy 10 percel később vagy hamarabb érek a célhoz de ne történjen baleset
Minden csak nézőpont kérdése.
Lehet, hogy akit láttál, az 5x annyit megy egy nap alatt, mint te és akkor az az 5-10 perc máris 25-50 perc lesz per nap.
És lehet, hogy amit te "vadállat rohanásnak" látsz, az másnak egy biztonságos, megengedett sebességgel való szabalyos előzés.
Minden csak nézőpont kérdése.
Ez igaz
#13: Mentem már én is 1000+km-t egy seggel.
Csak mivel van agyam, tudtam hogy nagy forgalomban nem a sebességen lehet időt nyerni, hanem az állásidőn, ezért úgy ütemeztem, hogy minél kevesebb és rövidebb megálló legyen.
Attól nem leszel gyorsabb, hogy 2m-re mész valaki seggében az országúton, pont ugyanannyit haladsz előre akkor is, ha tartod a követési távot. Autópálya ugyanez...
Akinek meg az a munkája, hogy 200 km-t megy egy nap a városban, az ha nem teljesen hülye, tud ugy is gyorsabban haladni, hogy nem okoz állandó balesetveszélyt. Mert mondjuk tudja, mikor merre érdemes menni, és hol melyik sáv lesz haladósabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!