Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Egyesek személyautóval miért...

Egyesek személyautóval miért hajtanak úgy mint egy vadállat?

Figyelt kérdés

Például látszik hogy türelmetlen minél hamarabb és minél gyorsabban le akar hagyni mindenkit ahogy csak tud de nem értem hova a fenébe rohannak ennyire?

Nem teljesen mindegy ha 5 vagy 10 percel később vagy hamarabb érek a célhoz de ne történjen baleset

2022. jan. 7. 08:27
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Rólam biztos nem mivel nincs autóm se jogsim csak szerettem volna tudni a véleményt a kérdésről
2022. jan. 7. 10:02
 12/20 anonim ***** válasza:
30%
#10: ha vezetnél a pesti csúcsforgalomban, nem írnal ilyen butaságot, ha már 1.5 autónyi hely van előtted, azonnal bevág oda valaki :))
2022. jan. 7. 10:05
 13/20 anonim ***** válasza:
66%

Minden csak nézőpont kérdése.

Lehet, hogy akit láttál, az 5x annyit megy egy nap alatt, mint te és akkor az az 5-10 perc máris 25-50 perc lesz per nap.

És lehet, hogy amit te "vadállat rohanásnak" látsz, az másnak egy biztonságos, megengedett sebességgel való szabalyos előzés.

2022. jan. 7. 10:17
 14/20 A kérdező kommentje:

Minden csak nézőpont kérdése.

Ez igaz

2022. jan. 7. 10:20
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

#13: Mentem már én is 1000+km-t egy seggel.

Csak mivel van agyam, tudtam hogy nagy forgalomban nem a sebességen lehet időt nyerni, hanem az állásidőn, ezért úgy ütemeztem, hogy minél kevesebb és rövidebb megálló legyen.

Attól nem leszel gyorsabb, hogy 2m-re mész valaki seggében az országúton, pont ugyanannyit haladsz előre akkor is, ha tartod a követési távot. Autópálya ugyanez...

Akinek meg az a munkája, hogy 200 km-t megy egy nap a városban, az ha nem teljesen hülye, tud ugy is gyorsabban haladni, hogy nem okoz állandó balesetveszélyt. Mert mondjuk tudja, mikor merre érdemes menni, és hol melyik sáv lesz haladósabb.

2022. jan. 7. 10:33
 16/20 anonim válasza:
47%
Városban nem kellene ok nélkül előzgetni, akinek meg oka van rá, az teheti ezt udvariasan, időben jelezve az irányjelzővel.
2022. jan. 7. 10:34
 17/20 anonim válasza:
100%
A 300 lóerős 20 mázsás divatterepjárósnak se kéne elfelejtenie, hogy attól még, hogy ő biztonságosan érzi magát, a fizika törvényei rá is vonatkoznak, minden hiperszuper ABS meg menetstabilizátor ellenére és ha ezt nem veszi figyelembe, könnyen megölhet egy pillanat alatt egy miniautóban hátul utazó gyermeket a ráfutással. És aki azzal védekezik, hogy napjában sokat meg és az 5 percekből 25 perc lesz, annak azt mondom, amíg összejön a 25 perc, addig lesz 10 másik alkalma, hogy NORMÁLISAN behozza az 5 perceket, ettől még senki nem jogosult bevagdosni a másik elé.
2022. jan. 7. 10:38
 18/20 anonim válasza:
100%
Én sokszor sajnálom, hogy nem vagyok közlekedési rendőr – és nem értem meg, egyesek után miért nem mennek el a rendőrök. Traffipaxozni nem munkanap délelőtt kéne, amikor a diszkós drogos csávók otthon döglenek az ágyban és azokkal szívóznak akik normális dolgozó emberként véletlenül túlszaladnak a 60-on lakott területen - hanem péntek és szombat esténként, amikor ész nélkül rohannak és teli van velük a városi sugárút, mennek 150 nel. Fel kéne ébredni azoknak akik beosztják a traffipaxokat. Csak ennek nem a pénzbeszedésről kéne szólni, hanem a gazemberek lefüleléséről, ám ettől még igen messze vagyunk. A legszemetebb az az, amikor egy rendőrautó sziréna nélkül szabálytalanul előz és lépi túl a sebességet, index nélkül.
2022. jan. 7. 10:42
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem lenne ennyi baleset, ha mindenki így gondolkozna. De sajnos nem így gondolkoznak. 5 másodpercért képesek mások és a saját életüket is kockáztatni.
2022. jan. 7. 14:23
 20/20 anonim ***** válasza:
#12 igen, aztán visszalassít amíg megint befér elé két tank, végtelen ciklusban.
2022. jan. 7. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!