Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Egyesek személyautóval miért...

Egyesek személyautóval miért hajtanak úgy mint egy vadállat?

Figyelt kérdés

Például látszik hogy türelmetlen minél hamarabb és minél gyorsabban le akar hagyni mindenkit ahogy csak tud de nem értem hova a fenébe rohannak ennyire?

Nem teljesen mindegy ha 5 vagy 10 percel később vagy hamarabb érek a célhoz de ne történjen baleset

2022. jan. 7. 08:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
Megszokás. Nálam is volt olyan, előttem 600 méterre piros lámpa, szép lassan elveszem a gázt, de a marhája tol meg előz. Aztán velem együtt vár 5 percig a pirosnál. Én meg gondolom magamba, hogy de okos voltál kisöcsém.
2022. jan. 7. 08:36
 2/20 A kérdező kommentje:
Hát igen nem bírnak várni mindig rohanni kell 😀
2022. jan. 7. 08:38
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is megszokás. Plusz egyesekben mindig is ott van az "első akarok lenni" gondolkodás.
2022. jan. 7. 08:52
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert az autó vásárlása nincs IQ teszthez kötve.
2022. jan. 7. 08:59
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
A szimulátor programban ezért plusz pont jár, azt hiszik, elég a valós autóban is az ÚJRA gombra kattintani.
2022. jan. 7. 09:03
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincsenek büntetve, a "szerencse" meg még nem érte utol őket.
2022. jan. 7. 09:04
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert kevés az IQ.

Nem fogja fel, hogy a folyamatos veszélyeztetéssel legfeljebb 5 percet nyer egy 100 km-es úton.

Egy budapesti forgalomban meg jó ha 1 percet.

2022. jan. 7. 09:13
 8/20 anonim ***** válasza:
Amúgy én azt bírom mikor valami 60 lovas ezer éves szutyokkal lendületből próbálnak emberkedni, persze mikor utol éred a következő lámpánál és indulni kellene már nem gyorsul úgy a szekér.
2022. jan. 7. 09:18
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

#8: én a 2-300 lovasok mellett is el szoktam gurulni az esti zöldhullámban, ugyanis a lendületnek nincs ellenfele, én ugyan csak 50-el megyek, de neki 0-ról kéne megugrani ezt, még sosem sikerült.

Perzse ha beszorulok mögé akkor én is szoptam miatta. Ezért tartok inkább tisztes távolságot a butáktól.

2022. jan. 7. 09:29
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Minden csak megközelítés kérdése. Lehet te vagy az aki a pesti csúcsforgalomban három autónyi helyet hagy maga előtt, miközben folyamatosan a belsőben halad és már rólad is írtak ki ilyen kérdésnek álcázott véleménynyilvánítást.
2022. jan. 7. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!