Egyesek személyautóval miért hajtanak úgy mint egy vadállat?
Figyelt kérdés
Például látszik hogy türelmetlen minél hamarabb és minél gyorsabban le akar hagyni mindenkit ahogy csak tud de nem értem hova a fenébe rohannak ennyire?
Nem teljesen mindegy ha 5 vagy 10 percel később vagy hamarabb érek a célhoz de ne történjen baleset
2022. jan. 7. 08:27
1/20 anonim válasza:
Megszokás. Nálam is volt olyan, előttem 600 méterre piros lámpa, szép lassan elveszem a gázt, de a marhája tol meg előz. Aztán velem együtt vár 5 percig a pirosnál. Én meg gondolom magamba, hogy de okos voltál kisöcsém.
2/20 A kérdező kommentje:
Hát igen nem bírnak várni mindig rohanni kell 😀
2022. jan. 7. 08:38
3/20 anonim válasza:
Szerintem is megszokás. Plusz egyesekben mindig is ott van az "első akarok lenni" gondolkodás.
4/20 anonim válasza:
Mert az autó vásárlása nincs IQ teszthez kötve.
5/20 anonim válasza:
A szimulátor programban ezért plusz pont jár, azt hiszik, elég a valós autóban is az ÚJRA gombra kattintani.
6/20 anonim válasza:
Mert nincsenek büntetve, a "szerencse" meg még nem érte utol őket.
7/20 anonim válasza:
Mert kevés az IQ.
Nem fogja fel, hogy a folyamatos veszélyeztetéssel legfeljebb 5 percet nyer egy 100 km-es úton.
Egy budapesti forgalomban meg jó ha 1 percet.
8/20 anonim válasza:
Amúgy én azt bírom mikor valami 60 lovas ezer éves szutyokkal lendületből próbálnak emberkedni, persze mikor utol éred a következő lámpánál és indulni kellene már nem gyorsul úgy a szekér.
9/20 anonim válasza:
#8: én a 2-300 lovasok mellett is el szoktam gurulni az esti zöldhullámban, ugyanis a lendületnek nincs ellenfele, én ugyan csak 50-el megyek, de neki 0-ról kéne megugrani ezt, még sosem sikerült.
Perzse ha beszorulok mögé akkor én is szoptam miatta. Ezért tartok inkább tisztes távolságot a butáktól.
10/20 anonim válasza:
Minden csak megközelítés kérdése. Lehet te vagy az aki a pesti csúcsforgalomban három autónyi helyet hagy maga előtt, miközben folyamatosan a belsőben halad és már rólad is írtak ki ilyen kérdésnek álcázott véleménynyilvánítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!