Piros lámpánál ha van ki egészitő zöld nyil jobra vagy egyenesen lehet tovább haladni avagy sem?
Példa kedvért vegyünk T alaku kereszteződést és én jobra szertetnék menni, jobra kanyarodó szélső sávba vagyok értelem szerüen, de pirosam van, és közbe van egy kiegészitő zöldem jobra akkor végülis mehetek törvényesen avagy sem, a piros lámpa ellenére? (a kiegészitő lámpát értsd úgy nem villogó hanem egyszerü kis kocka zöld nyil) villogó kiegészitő az egyértelmü de ez az egyszerü zöld nyilat nem tudom 100%-ra hova tenni.
Avagy a 2-ik példa ugyanúgy T kereszteződés , pirosnál álok annyi különbséggel hogy most a második sávba , az egyenesen haladóba , de van kiegészitő zöldem egyenesen , úgyszintén nem villogó hanem egyszerü nyil egynesen, akkor most mehetek avagy sem?
na pont google mapsen elkaptam pont erről a jobbosról van szó, ot van a kis zöld nyil
Értem. Tehát ez nem lámpa, hanem egy felfestett zöld nyíl.
Még nem találkoztam ilyennel, csak gondolom, hogy balra bármikor kanyarodhatsz figyelembe véve a gyalogosokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!