Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » MIt csináljak ha majdnem...

V-Buck hekk kérdése:

MIt csináljak ha majdnem elütött a saját tanárom ?

Figyelt kérdés
Na az volt mentem ha és ahogy az adott kanyarhoz értem ugye be kellet kanyarodnia az adott tanárnak és körbenéztem és leléptem jött az emberünk és majdnem elütött mert akkora lendülettel jött. Tudom a kresz szabályokat van jogsim és tudom ilyenkor ha körbe néztem le léphetek mert nekem van elsőbségem. Mutattam neki hogy mit csinál és tovább léptem. Erre a haverok hívtak hogy az volt az iskolánkba az info tanár. Mondom az baj basztatni fog el megy az igazgatóhoz most ilyenkor mit tegyek. Ha szól megmondom ő a hibás vagy nem tudom.

2022. jan. 5. 16:04
 1/5 kerekesbelaocsibacsi ***** válasza:
94%

Nem fog szólni, van jobb dolga is

Plusz lehet fel sem ismert

2022. jan. 5. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Szóljál neki hogy legközelebb legyen figyelmesebb.

Én motorral jártam suliba, egyszer az angol tanárom ment előttem és elkezdte lemosni a szélvédőt jó kis téli, alkoholos szélvédőmosóval...

Szerencsémre pont azután nem sokkal, szépen megkért hogy legközelebb pár méterrel arréb álljak a suli előtt a motorral, mert pakolnia kellett a kocsijába és nehez fért el mellette. Másnap már úgy álltam, ahogy kérte, meg is köszönte órán. Én meg mondtam neki hogy én meg azt szeretném kérni tanárúrtól hogy legközelebb, mikor lemossa a bömös szélvédőjét menet közben, nézzen bele a visszapillantóba mert múltkor is csípte a szemem a szélvédőmmosó folyadék...

2022. jan. 5. 16:49
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Ha ennyire nem lát, hogy majdnem elüt, akkor szerinted felismert téged? :)

Én egyszer dupla középsőujjas bemutatással díjaztam egy zebrás manővert, csak utólag jöttem rá, hogy jó eséllyel apósom lehetett a tettes. De sosem hozta fel az esetet :)

2022. jan. 5. 17:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a gond, hiszen észrevett és lefékezett. Az más kérdés, hogy te megijedtél a nagy lendülettől és bemutattál neki.
2022. jan. 6. 01:49
 5/5 anonim ***** válasza:
84%

A tanárok nem nagyon tudnak vezetni amúgy :D

Mindig nevettem rajtuk, míg középiskolás voltam, hogy némelyik egy kis Smarttal alig bír beparkolni két kocsi közé.

Aztán egyetemen már macsóbb oktatóim vannak. Jönnek a luxusverdájukkal aztán olyan parkolásokat mutatnak be, meg olyan szűk helyen manőverezgetnek hibátlanul, hogy én csak pislogok :D

2022. jan. 6. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!