MIt csináljak ha majdnem elütött a saját tanárom ?
Nem fog szólni, van jobb dolga is
Plusz lehet fel sem ismert
Szóljál neki hogy legközelebb legyen figyelmesebb.
Én motorral jártam suliba, egyszer az angol tanárom ment előttem és elkezdte lemosni a szélvédőt jó kis téli, alkoholos szélvédőmosóval...
Szerencsémre pont azután nem sokkal, szépen megkért hogy legközelebb pár méterrel arréb álljak a suli előtt a motorral, mert pakolnia kellett a kocsijába és nehez fért el mellette. Másnap már úgy álltam, ahogy kérte, meg is köszönte órán. Én meg mondtam neki hogy én meg azt szeretném kérni tanárúrtól hogy legközelebb, mikor lemossa a bömös szélvédőjét menet közben, nézzen bele a visszapillantóba mert múltkor is csípte a szemem a szélvédőmmosó folyadék...
Ha ennyire nem lát, hogy majdnem elüt, akkor szerinted felismert téged? :)
Én egyszer dupla középsőujjas bemutatással díjaztam egy zebrás manővert, csak utólag jöttem rá, hogy jó eséllyel apósom lehetett a tettes. De sosem hozta fel az esetet :)
A tanárok nem nagyon tudnak vezetni amúgy :D
Mindig nevettem rajtuk, míg középiskolás voltam, hogy némelyik egy kis Smarttal alig bír beparkolni két kocsi közé.
Aztán egyetemen már macsóbb oktatóim vannak. Jönnek a luxusverdájukkal aztán olyan parkolásokat mutatnak be, meg olyan szűk helyen manőverezgetnek hibátlanul, hogy én csak pislogok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!