Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vegyek magamnak saját autót,...

Vegyek magamnak saját autót, vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20/F

Már 1 éve lesz augusztusban, hogy le tettem a jogosítványt. Nem hittek bennem otthon, főleg a nagyszüleim, hogy leteszem a jogosítványt. Sokszor azt mondták az anyumnak, hogy hívja fel a tanito nénit hogy abba hagyom mert nem tanultam, de tanultam csak ők nem voltak mindig nálam. Azt mondták, hogy enyém lesz az autó. Felicia, év 98, és a kuplungot nehezen tudom lenyomni. Apum azt mondja, hogy már nem fog sokáig kibírni. Járok még középiskolába 4. es vagyok, és 5. nek kellene lennem csak rosszul mennek az éveim. Azt mondják, hogy menjek hétvégén dolgozni hogy amiből kifizessem az STK, EK és a biztosítást. Mert eddig a szüleim és a nagyszüleim felesben fizették. Most oda akarják adni a nagybácsim feleségének. Csakhogy én vagyok egyetlen fiú és még ezt se érdemlem meg. Nagyon csalódtam. Azt mondták hogy az “enyém” de hogyan lehet az enyém ha nem mehetek akkor amikor szükséges menni. 7 unokája van a nagymamámnak, beleértve engem is és még a testvéremet is. Mi lakunk fent családi házban ők mindjárt utánunk lent. Amit kell megcsinálok, ha 10x is mondják de megcsinálom. Nem bántom őket csúnya szavakkal, se semmivel. Inkább ők szoktak engem megbántani olyan szavakkal, hogy az embernek az esze megáll, és én nagyon érzékeny vagyok. Aztán azt mondják hogy ők már öregek. Ha már öregek akkor mindent megengedhetnek maguknak.

MOST AZT AKAROM EVVEL MONDANI, hogy elején azt mondták hogy nekem adják, és most a nagybacsim feleségének? Nem értem igazán akkor miért mondták hogy az enyém. Senki őtet nem hívja fel, egy unoka sem, csak mi vagyunk itt nekik, és még ezt sem érdemlem meg. Nincs pénzem kifizetni mindent, de nyáron megyek dolgozni akkor lesz pénzem.

Mit csináljak? Az utóbbi időkben csalódok többet az emberekben, csapások érnek, párkapcsolatra nincs szerencsém, depressziós vagyok, magamban vagyok zárva, legjobb barátomat elvesztettem a fenébe küldött a minden jóért amit csináltam adtam neki ez a köszönet. Elfáradtam. Most pedig ez az autó. Otthon van még roomsterunk de hogy azon nem fogok járni anyu azt mondta. Tudjatok milyen rossz érzés ez? Megvan a jogsid és nem jarsz autón de érdekel a vezetés, és most adjál fel mindent. Kivagyok idegileg már sírok, nem bírom már a terhet, ez már sok, mindig rosszabb és rosszabb.

Mit csináljak? Leccives adjatok tanácsokat kérlek. Bele fogok őrülni.

Köszönöm a válaszokat.

2018. jún. 10. 07:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb egy 12 éves kislány szintjén vagy ezzel hisztivel, nyavalygással.
2018. jún. 10. 08:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Először nőj fel!

20F: ez azt akarja jelenteni, hogy FÉRFI, és 20 éves?

Nem. a stílus egy alsótagozatos kisgyereké.

anyum, apum, tanítónéninek...

Ameddig neked minden felnőtt ember néni meg bácsi, na csodálkozz, hogy elnyomnak. Csak akkor fognak egyenrangú partnertként rád nézni, ha ezt kiharcolod magadnak, persze ez együtt járhat a mamahotel kényelmének feladásával.

2018. jún. 10. 09:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú, hogy 70-es IQ alatt is kiadják a jogosítványt.
2018. jún. 10. 10:42
 4/5 Beviz Elek ***** válasza:

20 évesen hétköznap iskolába jártam, hétvégén pedig dolgoztam hogy apámnak törlesszem az autóm árát, vegyek bérletet iskolába járni és fizessem a tandíjat. Nyáron a sulit felváltotta a fizetetlen szakmai gyakorlat, hétvégére pedig maradt a fizetős meló.

Nem picsogtam hogy milyen nehéz az életem, tudtam hogy mit akarok csinálni és a célok eléréséhez meg kell mozdulni.

2018. jún. 10. 10:46
 5/5 anonim válasza:
Ha nem tudod fizetni A biztosítást, adót, üzemanyagot stb., akkor nem tökmindegy, hogy kapsz-e egy széthajtott régi autót? Ha a költségeit majd tudod fizetni, akkor egy jó használt autó ára se fog gomdot okozni
2018. jún. 11. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!