Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Saját tüzifámat akarom utánfut...

Saját tüzifámat akarom utánfutóval szállítani saját magamnak. Tényleg nem lehet, csak ha van rá szállítási engedélyem?

Figyelt kérdés
Van tüzifám amit le szeretnék vinni a telekre. Nekem azt mondták, hogy nem tehetem meg csak ha van szállítási engedélyem? Kb egy köbméterről van szó összevágva. A fa a sajátom és belterületen lett kivágva amit bejelentettem az önkormányza felé. Ilyen esetben hova menjek, milyen engedélyért.

#tüzifa szállítás #tüzifa.
2017. okt. 24. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktak ilyenkor szállítólevelet kérni. Én édesanyámnak mindig utánfutóval viszek hasogatott tűzifát, volt, hogy megállítottak, elmondtam mi van, és további jó utat.
2017. okt. 24. 14:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeresen hodrom a fàt haza mivel erdőnk van így ilyenkor ősszel a rönkre vàgott fàt furgonnal és 2 tengelyes utànfutóval hordom haza meg nagyszüleimnek is sokszor meg állitottak , de soha nem volt semmi gond , ki nyitattàk a furgont mert eléggé ült a hàtulja én mondtam nekik , hogy itt meg itt voltam csalàdunk erdőjében fàt vàgni és viszem haza . Mindig a "vigyàzzon az úton és tovàbbi jó utat " szöveget hallom vissza aztàn megyek a dolgomra .
2017. okt. 24. 19:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

De lehet, ez hülyeség!

Ha mondjuk vetted volna akkor már igen, mivel úgy bizonyítod, hogy nem lopott pl.

2017. okt. 24. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!