Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Kamionosok! Nektek milyen...

Kamionosok! Nektek milyen kalandjaitok voltak az útjaitok során?

Figyelt kérdés
Rendőrök, lopások, stopposok, rablók. Valóban Vannak vad történetek, vagy csak ki vannak színezve?

2021. dec. 30. 15:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%
Bulgáriában keresztbe állt előttem egy fehér lada, 4 gépfegyveres szállt ki símaszkban és mondták "police, too much speed, 300 euro". Odaadtam nekik, aztán elmentek.
2022. jan. 1. 21:20
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy kollégám mesélte, hogy kivitte egy civil rendőr németországban egy parkolóba, és meg akarta büntetni valamiért, közben egy rendes rendőrautó jött be a parkolóba a pályáról ezek bepattantak a kocsiba és elhúztak, és állítólag a rendes rendőrök mondták hogy "fake police". Nem voltam ott, nem tudom mennyi az igazság alapja, de ha jobban belegondolok simán megcsinálhatják ezt és még csak nem is gyanakodsz, szóval ha valakit kivisznek a civil rendőrök akkor kérjétek el az igazolvány számukat, hívjátok fel a központot hogy tuti legyen a dolog. A "becsületes nepper" is ezt mondta, hogy a tréleresét kivette a "rendőr", megkérdezte mi az a boríték, abban volt a pénz amit az autókért akart fizetni, elkobozta, és leléptek, utána se kép se hang :D Szóval tényleg vannak ilyenek, figyeljetek oda erre. Ezt csak jó tanácsként mondtam :)
2022. jan. 2. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!