Megelőzitek azokat akik kikanyarodnak elétek és emiatt egy picit be kellene lassulnotok?
Itt most nem a veszélyes kikanyarodásról beszélek, hanem tegyük fel egy mellékútról szeretne kikanyarodni egy autós az országútra (lakott területen kívül). Te jössz a védett országúton 90-100-al, már látod távolról az autóst aki épp fordul ki eléd.
Ti ilyenkor mit csináltok? Elengeditek a gázt és megvárjátok, hogy a kikanyarodott autó milyen sebességgel fog haladni vagy inkább a gázra tapostok és lendületből megelőzitek?
Mégegyszer mondom, nem arról van szó, hogy hirtelen kivágódik elétek, hanem pont olyan távolságban vagytok, hogy még fékeznetek sem feltétlenül kell, gázról leveszitek a lábatok és pont a megfelelő követési távolságban eléritek az ő sebességét.
Azért kérdezem mert én azt szoktam tapasztalni, hogy sokan inkább a gázra taposnak, hogy minél gyorsabban maguk mögött tudjanak, aztán visszalassulnak a kényelmes tempójukba és utána meg ott vagyok a seggükbe és nekem kell őket visszaelőznöm.
Ez annyira helyzetfüggő. Az eddig felsorolt szituk közül barmelyik megeshet.
Meg annyi, hogyha valami szakadek logó belű kocsi szemmel lathatóan pupon akkor ha a lehetőseg adott nagyobb valószínűséggel lendületből megelőzöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!