Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Aki olyan kemény, hogy kiszáll...

Aki olyan kemény, hogy kiszáll az autóból az utólag büszke magára, vagy azért érzi, hogy kellemetlen volt a viselkedése?

Figyelt kérdés

Eddig kétszer láttam olyat, hogy valaki erősnek érezte magát, és kiszállt, meg ugye magyar viszonylatban is van egy két ilyen videó.

Amiket én láttam ott a másik sofőr nem szállt ki egyszer sem, és a kipattanó erőember meg ott toporgott, hogy most mit csináljon, vagy rávert az autóra, hogy ne legyen hiábavaló a kipattanása.

Meg az is iszonyat gáz amikor kiszállnak mindketten és egy ilyen hadonászós cicaharc alakul ki.

Na de visszatérve a leggyakoribb felállásra, hogy csak az egyik jelenik meg a másik ablaka alatt keménykedni, az nem óriási szégyenérzet, hogy hát itt vagyok, nagyon kemény és erős vagyok, de nem tudok mit csinálni?

Vagy ezek úgy fogják fel, hogy a másik megfutamodott tőlük, és azért nem száll ki?

Volt, hogy belegondoltam, hogyha én valaha kiszállnék (soha) és a másik fél maradna az autójában akkor az mennyire szégyenérzet lenne, hogy hát jó akkor most én visszaülök.

2021. nov. 26. 09:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%

Hiába oktatod az #1 válaszadót, a zöld mezőben csak értelmetlenül egymás mellé rakott kifejezések vannak.

Így a kérdőjelnek sincs semmi értelme.

2021. nov. 26. 12:58
 12/20 A kérdező kommentje:

11-es

A 0%-os válasz hasznosság mindent elárul, sajnos hiába fogtál össze az 1-esel, nektek van szövegértési problémátok.

Szomorú dolog, de az önfejlesztés segíthet, hajrá! :)

2021. nov. 26. 14:35
 13/20 anonim ***** válasza:
26%
Ritkán szállok ki, de ha kiszállok, akkor nem annyi, hogy ejnyebejnye, hanem akkor kap is rendesen a delikvens.
2021. nov. 26. 17:08
 14/20 anonim ***** válasza:
79%
Majd párodra akadsz egyszer 13as, akkor majd nem leszel ennyire magabiztos!
2021. nov. 26. 17:27
 15/20 anonim ***** válasza:
25%

14:

Már volt hogy páromra akadtam, a tag azóta a legjobb cimborám. :-)

2021. nov. 26. 17:36
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem az a furcsa, hogy mennyire nem tudnak bunyozni vicc az egész. Nem szokásom b@szakodni senkivel, akit tudok beengedek és nem mászok mások a pics@jába ha előzni akarok stb. De lehet olyan hogy esetleg koccanok valakivel aztán rögtön nekem jön, hát csak tessék a küzdősport múlt előnyömre lesz főleg úgy hogy rendszeresen edzem itthon.
2021. nov. 27. 07:50
 17/20 anonim ***** válasza:
Ja és sok ember nem kemény csak szája van csak mondom. Előző voltam.
2021. nov. 27. 07:51
 18/20 anonim ***** válasza:
56%

#11 vagyok.

Ha " ön, fejleszt" ezzel a primitív stílussal, akkor inkább maradok fejletlen.

Utoljára:

Nem azt mondtam, hogy nem értem a kérdést, hanem arra utaltam, hogy ha csak azt a szép zöldmezőben levő beírást olvasom, akkor az mekkora értelmetlen katyvasz. :)

2021. nov. 27. 12:13
 19/20 anonim ***** válasza:

Hogy ezt a szép magyar nyelvet milyen sok ember használja arra, hogy ostobaságokat tudjanak írkálni.

Kellemetlen volt olvasni a hozzászólások 90%át.

Sok Paprika Jancsi.

2021. dec. 3. 21:22
 20/20 anonim ***** válasza:

20:

Főleg a tiedet kellemetlen, báttya.

2021. dec. 3. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!