Aki olyan kemény, hogy kiszáll az autóból az utólag büszke magára, vagy azért érzi, hogy kellemetlen volt a viselkedése?
Eddig kétszer láttam olyat, hogy valaki erősnek érezte magát, és kiszállt, meg ugye magyar viszonylatban is van egy két ilyen videó.
Amiket én láttam ott a másik sofőr nem szállt ki egyszer sem, és a kipattanó erőember meg ott toporgott, hogy most mit csináljon, vagy rávert az autóra, hogy ne legyen hiábavaló a kipattanása.
Meg az is iszonyat gáz amikor kiszállnak mindketten és egy ilyen hadonászós cicaharc alakul ki.
Na de visszatérve a leggyakoribb felállásra, hogy csak az egyik jelenik meg a másik ablaka alatt keménykedni, az nem óriási szégyenérzet, hogy hát itt vagyok, nagyon kemény és erős vagyok, de nem tudok mit csinálni?
Vagy ezek úgy fogják fel, hogy a másik megfutamodott tőlük, és azért nem száll ki?
Volt, hogy belegondoltam, hogyha én valaha kiszállnék (soha) és a másik fél maradna az autójában akkor az mennyire szégyenérzet lenne, hogy hát jó akkor most én visszaülök.
Hiába oktatod az #1 válaszadót, a zöld mezőben csak értelmetlenül egymás mellé rakott kifejezések vannak.
Így a kérdőjelnek sincs semmi értelme.
11-es
A 0%-os válasz hasznosság mindent elárul, sajnos hiába fogtál össze az 1-esel, nektek van szövegértési problémátok.
Szomorú dolog, de az önfejlesztés segíthet, hajrá! :)
14:
Már volt hogy páromra akadtam, a tag azóta a legjobb cimborám. :-)
#11 vagyok.
Ha " ön, fejleszt" ezzel a primitív stílussal, akkor inkább maradok fejletlen.
Utoljára:
Nem azt mondtam, hogy nem értem a kérdést, hanem arra utaltam, hogy ha csak azt a szép zöldmezőben levő beírást olvasom, akkor az mekkora értelmetlen katyvasz. :)
Hogy ezt a szép magyar nyelvet milyen sok ember használja arra, hogy ostobaságokat tudjanak írkálni.
Kellemetlen volt olvasni a hozzászólások 90%át.
Sok Paprika Jancsi.
20:
Főleg a tiedet kellemetlen, báttya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!