Ha annyira szigorú a PAV akkor miért van ennyi idióta kamionos?
Pl. én szeretnék kamionos lenni, de mivel egyik szemem tompalátó (kb. 70%-os és szemüveggel sem lehet korrigálni) így nem lehet hivatásos jogsim miközben B kategóriában nagyon jól vezetek és rendkívül odafigyelek a forgalomra.
Eközben vannak ilyen emberek, akik beülhetnek kamionba és ez lehet a hivatásuk miközben totál idióták és nem ismerik a kreszt. Belőlem ezerszer jobb kamionos válhatna miközben közel sem vagyok vak (másik szememre tökéletesen látok és megvan a teljes látómezőm).
Nem lenne érdemes felülvizsgálni a PAV rendszert, hogy inkább a mentális alkalmasságra helyezzék a hangsúlyt?
Azért te ilyet nem mondhatsz kisfiam a kamionosokra !!!
Ha lenne olyan mérce hogy sorba állitanák tudás szerint őket , akkor amikor vége lenne a legrosszabbnál , utána elkellene még számolni 5 millát és akkor jöhetne a legjobb személykocsi vezető.
Te nem tudod megállapitani hogy melyiknek milyen tudása van.
De ha ilyen okoskodó vagy te belőled sose lesz még gyenge kamionos sem.
azt vettem észre, h jobbára azokból lesz kamionos, akik előtte más munkahelyen megbuktak, intellektuális munkára meg alkalmatlan. az összes kamionos, akit ismertem, ilyen volt.
azért ha megnézed pl. leghíresebb kamionost (ST22lacika), hát ő sem épp egy lángész, ahogy fórumokon nagy pofával okoskodó kamionos sem túl okosak, de legalább borzasztó frusztráltak, és próbálják bizonygatni, mennyire hatalmas tudásuk van :D
ergo ez inkább pszichológia probléma náluk, még ha vannak olyanok is, akik pl. a videóban szerepelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!