A vezetést és az előre gondolkodást miért nem tudom összehangolni?
Helyzet a következő az oktatóm azt mondja az autót nagyon jól kezelem, de viszont nem vagyok képes felismerni a közlekedési helyzetek, nem ismerem fel a veszélyt, nem veszek észre néha táblákat magyarul figyelmetlen vagyok. Én adtam magamnak elég időt, hogy majd jobb lesz de rohadtul kevés változást tapasztaltam és már a 36-ik óránál tartok az oktatóm azt mondta, hogy legyek magammal türelmesebb na ja de nem ő fizeti 5700 forintos óra díjat.
Hogy tudnék ezen az egészen változtatni vagy ez csak tényleg idő kérdése?
Mert azthsized h traktorban ulsz és azzal csak a forgalmat tartod fel, igy is mindenki szid...
Mi za h nem veszed eszer a tablakat? Traktoron is ilyen figyelmetlen vagy? Kicsit többe merul ki az autovezetes, mint h tedd ide a zsák kukoricat, szedd fel a krumplit, mennyé traktrorral!! Fiygelj jobban Traktoros Forgalomfeltartó Gregór! És nezz egy jobban fizeto szakmat, mezogazdasagbol manapsag nem elhet megélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!