Előzni kezdtem, de már voltak mellettem. Hál Istennek egy jogos anyázással megúsztuk.
Sárgánál sietősre vettem, azaz a gázt nyomtam a fék helyett. Bőven piroson mentem már át. Tudom valakik ezt rendszeresen csinálják, de se én nem örültem neki, se az akit elgázolhattam volna. Szintén nem történt semmi az ijedtségen kívül.
Az elején a kétsávos turbó körforgókat rendszeresen elcsesztem. Ott csak plusz km-be került a hiba.
2021. okt. 21. 16:23
12/15 hayasa válasza:
"Szűken" parkolva (előttem kocsi) gyújtás adtam úgy, hogy sebességbe volt téve a gép. Persze, a kéziféket azelőtt "figyelmesen" kiengedtem. Csak üresbe felejtettem el tenni... Messze nem ugrottam, mert hálistennek közel volt hozzám az előttem álló kocsi... 😁
2021. okt. 24. 00:52
13/15 anonim válasza:
Közel ötven évnyi kb 1,2 millió km-nyi, nagyon figyelmes vezetés mellett minden "összejött", mégis önhibás baleset nélkül vagyok a mai napig. Volt piros lámpa elnézés, relatív és szándékos gyorshajtás, jeges úton pörgés, elnézett tilos vasúti kereszteződés, éppen csak hogy sikerült előzés. Ezeket megúsztam. Kétszer főútvonalon nekem jöttek az elsőbbségadás tábla mögül, egyszer egy piroson átrobogó rendőrautó felborított. Lényeg, ha vezetsz, csak arra figyelj, mert nagyon veszélyes üzem. :)
2021. okt. 24. 11:22
14/15 anonim válasza:
Éjszaka az előttem 45-tel kocogó autót 50-es táblánál nem akartam megelőzni. Aztán elfogyott a türelem, és a lehető legrosszabb helyen, beláthatatlan ívű kanyarban mégis kikerültem. Szemből meg jött egy autó, persze O is jóval gyorsabban, mint kellett volna. Hajszálon múlott, hogy nem lett baleset.
A türelem fontos erény az utakon. El szoktam nézni, hogy folyamatos kocsisornál úgy előznek, mintha muszàly lenne. Tényleg számít 200 méter, vagy 10 másodperc, amivel előbbre vannak?
2021. okt. 28. 06:13
15/15 anonim válasza:
Tavaly szilveszterkor mentünk fel a kocsimmal hármasban a Kékestetőre. Hatvan és Gyöngyös között a 3-as úton van egy körforgalom, kb. 20 km/h-val mentem bele, de a kocsi rögtön 180 fokot pördült, és a forgalommal szembe állt be. Egy kamionos volt a másik becsatlakozó úton, az csak lesett, mint Jenő a moziban. Utánam jött egy furgon, még jó hogy messze volt, és nem jött belém. Nyári gumival voltam, mert a téli szettel durrdekektet kaptam előtte. De nem volt síkos az út. Mégis megtörtént. Nem lett senkinek, a kocsinak sem baja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!