Mekkora kb az ideális fèktáv?
Bökj rá a pontozásra és látod, hogy jött egy piros kezecske minden válaszra. Az a bizonyos ember "46%-ban ad hasznos értékeléseket".
Azt hittem te vagy. Bocs.
A kérdező 140 km/h-ról kezdődő lassulást kérdezi. Melyik busz az, ami tud 140-et, és mindezt szabályosan?
Occam-borotváját használd. Miután a kérdező nem pontosította, hogy milyen járműről van szó, feltételezhetően nem bicaj, nem motor, nem speedboat, hanem hagyomänyos személygépjármű. 140-ről pedig van ideális féktáv, vagy minden esetre ideálishoz közelítő féktáv. Hétköznapi életben az 1 mp-es reakcióidő 10 m/s^2 lassulás eléggé közelíti ezt egy hétköznapinak mondható autóval.
Itt egy Porsche 911, ami ugye nem hétköznapi, 12,9 m/s^2 volt az átlagos lassulás, ami legyen mondjuk 12, ha kompenzáljuk a nem teljesen pontos műszerfalat meg egyéb apróságokat.
Egy hagyományos autó erre nem lenne képes 300-ról, ehhez a Porschenek nyilván valami extradurva féktárcsja meg fékbetétjei vannak, ami sokkal hatékonyabban vezeti el a hőt.
9:
Kérlek fogj egy széket ülj le a sarokba, és majd szólok hogy a te véleményed, mikor fog érdekelni. Mindenki értette a kérdést. Nem azt kérdeztem, hogy pontosan mikor fog megállni, hanem hogy mi az a féktáv amire azt mondjuk, hogy egy átlagos hétköznapi fékkel, megfelelőnek mondható.Nem buszról beszélünk, hanem egy átlagos, nem túl öreg, személy gépjárműről.Mindenki tudta mi a kérdés lényege, csak te nem, és tudjuk, hogy ha a kacsa nem tud úszni....Szerintem tehetsz egy szívességet, és lapozz tovább....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!