Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » BMW-sek tényleg nem indexelnek...

BMW-sek tényleg nem indexelnek, vagy csak én fogtam ki?

Figyelt kérdés
Ma munkából hazafelé menet előttünk ment a nagyképű kollégám :D Elivileg akiket vitt azt írták, hogy azt mondta a BMW-s kolléga, hogy azért nem indexelt mert egyértelmű, hogy itt jobbra fog menni + kolléga jött utánunk. Ezt később beirták a munkacsoportunkba, maibe kolléga nincs benne. Már többször láttam, hogy nem indexel. Ez szerintem emberi tulajdonság, mert másban is ilyen bunkó a kolléga. Szerintetek?

#BMW Kolléga, Index
2021. okt. 2. 01:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%

Egyre kevesebben használják az indexet, nem a BMW-sek, mert azok sohasem használták, de kezd kiegyenlítődni a mezőny.

A BMW/Audi vasárlók nagy többsége itthon impotens páva, vesz valami használt 10-15 éves fost és rögtön császárnak érzi magát, most már náluk nem az indexhasználat a probléma, hanem simán bemennek szembe a körforgalomba, vagy bármiylen egyirányúba, leszorítanak, nem adják meg az elsőbbséget, akkor is előznek, ha te jössz szembe, majd elfersz az árokban, ő "siet".

2021. okt. 2. 09:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én mostanában márkától függetlenül azt látom, hogy szarnak bele az emberek az indexelésbe. És nem az "egyértelmű" helyzetekről beszélek, hanem BP körútjain is rendszeresen index nélkül váltanak sávot bármi előjel nélkül.
2021. okt. 2. 09:26
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Nem feltétlen kell hozzá BMW-snek lenni. Láttam már ilyet egy szarrá rohadt Partnertől is, záróvonalon keresztül index nélkül.
2021. okt. 2. 09:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Elég sokat közlekedek az utakon, a BMW-sek kb. 95%-a nem indexel, és világítást sem használ.
2021. okt. 2. 14:46
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
hat nem tudom ki merre lakik, itt inkabb a lefingott 15+ eves fordok, opelek es suzukik azok, akik nem indexelnek, a szep uj draga autosok kb mind
2021. okt. 2. 15:42
 16/17 anonim ***** válasza:
34%
Aha, persze, mert a BMW-ből a szép, új, drága az elterjedt. :D :D Pont, hogy nem.
2021. okt. 2. 15:54
 17/17 anonim ***** válasza:
65%
Bmwből a fekete füstokádó kotvány retkek az elterjedtek... sz@r mind, de index azokon is van, persze tök feleslegesen mert soha nem használják.
2021. okt. 2. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!