BMW-sek tényleg nem indexelnek, vagy csak én fogtam ki?
Nem is ez a nagy probléma,láttam egy statisztikát a legtöbb baleset BMW-vel van, nem hiszem hogy pont az index miatt (és nem is mindegyik BMW-re vonatkozik) de ezek tények.
Egyébként az egyik vezetési oktatóm mondta/mutatta ezt egyik alkalomról még régen.
Szóval a BMW-sek elég nagy tahók úgy nagy része.
Bmw-t csak impotensek vesznek.
Ezért vezetnek frusztrált tahó módon, ezért nincs index ésatöbbi.. ésatöbbi..
Én is ritkán indexelek pedig nem vagyok bmw-s.
Ezeket az unatkozó semmirekellő kérdéseket alapból törölni kellene mivel mindennap jön valami pelenkás kisgyerek aki hisztizik.
Én kb. ugyan olyan arányban látok nem indexelős BMW-seket mint indexelős BMW-seket. Nem egyedi eset, de szerencsére a sofőr tehet róla, nem az autó.
Ha azt kéne mondanom, hogy melyik márkából látok több bunkót az utakon, sajnos akkor is a BMW-t tudnám kiemelni. Bár mostanában sok Toyotásnál is ezt tapasztaltam.
Nem igazán értem az összesfüggést, de mintha a tipikus, tirpák, bunkó emberek rászoktak volna a BMW-re.
Nem a bmw-től lesz bunkó a tag, hanem az eleve bunkó, önző emberek előszeretettel választanak bmw-t. Ezért alakult ki ez a sztereotípia.
De az ilyen emberek ugyanúgy előfordulnak más autókban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!