Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » BMW-sek tényleg nem indexelnek...

BMW-sek tényleg nem indexelnek, vagy csak én fogtam ki?

Figyelt kérdés
Ma munkából hazafelé menet előttünk ment a nagyképű kollégám :D Elivileg akiket vitt azt írták, hogy azt mondta a BMW-s kolléga, hogy azért nem indexelt mert egyértelmű, hogy itt jobbra fog menni + kolléga jött utánunk. Ezt később beirták a munkacsoportunkba, maibe kolléga nincs benne. Már többször láttam, hogy nem indexel. Ez szerintem emberi tulajdonság, mert másban is ilyen bunkó a kolléga. Szerintetek?

#BMW Kolléga, Index
2021. okt. 2. 01:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%

Nem is ez a nagy probléma,láttam egy statisztikát a legtöbb baleset BMW-vel van, nem hiszem hogy pont az index miatt (és nem is mindegyik BMW-re vonatkozik) de ezek tények.

Egyébként az egyik vezetési oktatóm mondta/mutatta ezt egyik alkalomról még régen.

Szóval a BMW-sek elég nagy tahók úgy nagy része.

2021. okt. 2. 01:14
 2/17 A kérdező kommentje:
Sajnos ez így van :/ Én sem ítélem el, biztos van kivetel, de leginkabb én is ezt a bunkóságot tapasztalom :/
2021. okt. 2. 01:20
 3/17 anonim válasza:
94%
Nem tudom, de azt igen, hogy apám szokott.
2021. okt. 2. 01:47
 4/17 anonim ***** válasza:
8%
Azok tv.-en kívűliek, meg tudják, hogy ínhüvelygyulladást kapnak, ha használják.
2021. okt. 2. 05:41
 5/17 anonim ***** válasza:
3%

Bmw-t csak impotensek vesznek.

Ezért vezetnek frusztrált tahó módon, ezért nincs index ésatöbbi.. ésatöbbi..

2021. okt. 2. 07:12
 6/17 anonim ***** válasza:
45%

Én is ritkán indexelek pedig nem vagyok bmw-s.

Ezeket az unatkozó semmirekellő kérdéseket alapból törölni kellene mivel mindennap jön valami pelenkás kisgyerek aki hisztizik.

2021. okt. 2. 08:08
 7/17 anonim ***** válasza:

Én kb. ugyan olyan arányban látok nem indexelős BMW-seket mint indexelős BMW-seket. Nem egyedi eset, de szerencsére a sofőr tehet róla, nem az autó.

Ha azt kéne mondanom, hogy melyik márkából látok több bunkót az utakon, sajnos akkor is a BMW-t tudnám kiemelni. Bár mostanában sok Toyotásnál is ezt tapasztaltam.

Nem igazán értem az összesfüggést, de mintha a tipikus, tirpák, bunkó emberek rászoktak volna a BMW-re.

2021. okt. 2. 08:08
 8/17 anonim ***** válasza:
94%
BMW-s vagyok és megnyugtatlak, mindig indexelek :)
2021. okt. 2. 08:10
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem a bmw-től lesz bunkó a tag, hanem az eleve bunkó, önző emberek előszeretettel választanak bmw-t. Ezért alakult ki ez a sztereotípia.

De az ilyen emberek ugyanúgy előfordulnak más autókban is.

2021. okt. 2. 08:14
 10/17 anonim ***** válasza:
6%
Általában nem szoktak. 10 milliónál drágább autókra nem vonatkozik a KRESZ.
2021. okt. 2. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!