Mièrt kell szivatni a másikat,mások veszèlyeztetèsèvel?
sztori:
2*1sávos út. (haza fele jövet) zárovinal. idióta 1 előzi idióta 2-t. kb 150-200 m en előzte az egyik a másikat,mivel akit előztek szabálytalanul, rágyorsított. Èn ebből kiszoktam maradni, ha engem így előznek beengedem. Van vèr a pucámba,de ez felesleges. A gond akkor jött, mikor szemből jöttek. a visszapillantóból láttam,hogy az előzès nincs befejezve, 70 nèl meg a frontál katasztrófális, úgyhogy belassítottam elèg rendesen, ezzel feltartva az előzendő járművet. Utólag azt mondom, ha ezt nem teszem akkor frontális lett volna a vège. nem magamat fèltettem, mert èn nem szívtam volna, de egy vètlem ember... mi vezet rá egy embert ilyenre?
Te mentél legelől. Feltartottad a forgalmat, mert 70el mentél.
Aztán csodálkozol hogy a harmadik autó előzni kezd, a második gyorsít ahogy gyorsítasz. De a harmadik már nem bírja el a cammogást, ezért előzni kezd.
Végül is, akkor mi okozta az egész vészhelyzetet? A forgalom feltárása indokolatlan lassú közlekedés végett.
Ergó mindenki egyformán hülye volt(te is)
És egyébként a legveszélyesebb ilyenkor fékezni, mivel aki előz nem tudja hogy fékezni fogsz.
Ergó, ha látja, hogy nem fér be, akkor fékez és visszahúzódik.
De ezt nem tudja megtenni, ha random befékezel előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!