Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Igazítottatok már meg hülyén...

Igazítottatok már meg hülyén beállított jelzőlámpát?

Figyelt kérdés

Például jobbra kanyarodó sávnál pont úgy fordítják be, hogy csak és kizárólag a legelső kocsiból látszik a lámpa állása. A második és a többi már nem. Jöttek már belém úgy, hogy álltam én láttam, hogy piros, de senki más nem. (engem azért láthattak volna hogy ott állok...)

Szóval volt már, hogy ilyen esetben odamentem, és kicsit fordítottam rajta és mentem egy kört, visszanézni és tényleg végig lehetett látni az egész kanyarodósávban, már jó előre, nem csak a legvégén.

2021. szept. 15. 23:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%

Még kinek kellene látnia? És ha az a lámpa pont úgy áll, ahogyan szeretnéd, de nagy méretű jármű takarja?

Ha beléd mentek, abban nem a lámpa a hibás. Beléd ment volna akkor is, ha húsz kilométerről is látszik.

2021. szept. 16. 11:24
 12/12 anonim ***** válasza:
87%
Ne állítgasd, hanem jelezd az illetékeseknek és ha jogosnak találják a problémát, akkor ők állítanak rajta.
2021. szept. 16. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!