Hogyan lehet megúszni?
Ezt sajnos senki sem látja előre.
Próbálsz ellenkornányozni és fékezni, mást nem tehetsz. Max még az ima segít.
#2 Persze, az ellenőrzés jó. De az sem 100%-os.
Én mindig azt szoktam mondani hogy arra is van esély hogy agyon üssön egy meteor. Ez a helyzet nálad is. Sz esély meg van rá, de nem lehet tudni hogy az holnap következik-e be vagy soha.
Személykocsin elég ritka a tubeless gumik miatt. Ezek akkor szoktak "kidurranni" ha szegélykövet fognak és elcsorbul a felni. De ha ott vagy akkor az nem a durrdefekt miatt lesz, és ezt ne is nevezd durrdefektnek. (M7-es busz sem a durrdefekt miatt esett a hídnak, főleg nem jobb első durrdefekt miatt)
Ha el is durran és a hátsó, akkor húza maga után a kocsi és felszántod az aszfaltot. Ha első akkor szintén aszfaltszántás lesz és hamar meg fog állni a hasán. Ha eléső kerekes a kocsi és hátul kapsz defektet akkor nyomd a gázt hogy húzza az elejét egyenesbe (úgyis lassulni fog az aszfaltszántás miatt és maradj az úton) ha első akkor szintén nyomd a gázt és ellenkormányozzál, hogy egyenesbe kerülj.
Ha bevágod a fékpedált, felborulsz!
https://www.youtube.com/watch?v=lkwOE1yKY5c
Kapcsold be a feliratot és az automatikus fordítást magyarra
5#èn egy követ fogtam a gumimmal 120 as tempoval. Hirtelen azt hittem defektem van, hàl istennek nem lett. A mögöttem lèvő viszont szèlvèdős csere...
kedves kèrdező: fèkezès,ellenkormànyzàs màs nincs... illetve mèg oktatàsokon, vezető trèningre tusz eljàrni, de akkora sebessègnèl nem sokat segít, max nem esel pànikba...
Ellenkormányzással kell a kocsit egyenesben tartani, ahhoz viszont kell a húzóerő, azaz a gázadás. A szétdurrant keréknek tökmindegy már, kb levegőben fog forogni, semmiképpen sem ugyanannyi lesz a tapadása mint a másiknak, ellenben kisebb az átmérője mint a gumisnak és amennyire csak tud, kipörög, mert az kapja a hajtóerőt a differenciálműből, nem a jobban tapadó ép.
De ígyse-úgyse tudja mikor lesz ilyen, kár ezen görcsölni. Ellenőrizni kell a gumit, fel kell mindig fújni megfelelő értékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!