Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hány km/h biztonságos a...

Hány km/h biztonságos a vadveszély tábla után?

Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 18:53
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
74%

Minél kisebb.

Bármikor kiugorhat eléd féktávon belül, de ha lassabban mész, akkor kisebb a féktávod, így kisebb eséllyel ütöd el a vadat.

2021. aug. 25. 21:04
 12/31 anonim ***** válasza:
56%
Imserosom autojaba oldalrol ugrott bele, ugy hogy az autot attolta a szembe savba..
2021. aug. 25. 21:14
 13/31 anonim ***** válasza:
82%
Semekkora, ha a szarvas fél méterrel előtted ugrik be akkor tökmindegy, előre meg úgyse tudod. Nyisd ki a szemed és minden bokor mögött, minden árokból a legrosszabbra számíts.
2021. aug. 25. 21:36
 14/31 anonim ***** válasza:
95%
Azok a táblák nem az autósok miatt vannak kinn, hanem a vadásztársaságok miatt, hogy ha eléd ugrik valami, akkor jöhet a szöveg, hogy hát a tábla kinn volt, minket nem terhel felelősség...
2021. aug. 25. 22:19
 15/31 anonim ***** válasza:
92%
Jó, és akkor menjek főúton 40-el, mert kint van a tábla? Ha ennyivel ütök el egy őzet, az is magy erejű ütközés például, amiben az állat elpusztulhat, mégis rám húzzák, hogy nem 20-al mentem. Ezért írta az első, amit.
2021. aug. 25. 22:43
 16/31 anonim ***** válasza:
71%
Akkor menj el a vadászkiállításra és irtsatok ki minden szar vast.
2021. aug. 25. 23:59
 17/31 anonim ***** válasza:
64%

[link]

Gyorsan haladt ennek ellenére majdnem beugrott a szélvédőn ha 30 al megy ugyan itt ugyan ekkor ugyan ez történik :)

2021. aug. 26. 00:30
 18/31 anonim ***** válasza:
83%
Alap a másik seggében vonatozás ugye. Én majdnem így jártam, csak egy rohadék kamionos volt kb ennyire a seggemben és csak 5 szarvas ugrott át előttem. Azt nem tudom a kamion mennyit ütött el.
2021. aug. 26. 00:51
 19/31 anonim ***** válasza:
35%

Körülményektől függ.

Önmagában egy tábla nem jelent semmit.

Ha jók a látási és útviszonyok akkor 90 optimális sebesség. Éjszaka nyilván célszerűbb lassabban haladni, 70-80 körül.

Persze lehetne ezen vitatkozni, hogy vadveszély tábla és most mekkora felelőtlenség 90-el hasítani, de ez nem foglal magában sebességkorlátozást, ha nekiszalad oldalról a kocsidnak egy vad teljesen mindegy mennyivel mész, a tábla miatt a felelősség úgyis a tiéd lesz.

2021. aug. 26. 01:31
 20/31 anonim ***** válasza:
76%
Bokor mögül, árokból ugranak ki, gyakorlatilag tökmindegy a látótáv és az is hogy milyen az út. kb mint egy öngyilkijelöltek. Szegény bambi nem tudja felmérni milyen messze van az autó. Azt se tudja mi az.
2021. aug. 26. 01:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!