Hány km/h biztonságos a vadveszély tábla után?
Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 18:53
11/31 anonim válasza:
Minél kisebb.
Bármikor kiugorhat eléd féktávon belül, de ha lassabban mész, akkor kisebb a féktávod, így kisebb eséllyel ütöd el a vadat.
12/31 anonim válasza:
Imserosom autojaba oldalrol ugrott bele, ugy hogy az autot attolta a szembe savba..
13/31 anonim válasza:
Semekkora, ha a szarvas fél méterrel előtted ugrik be akkor tökmindegy, előre meg úgyse tudod. Nyisd ki a szemed és minden bokor mögött, minden árokból a legrosszabbra számíts.
14/31 anonim válasza:
Azok a táblák nem az autósok miatt vannak kinn, hanem a vadásztársaságok miatt, hogy ha eléd ugrik valami, akkor jöhet a szöveg, hogy hát a tábla kinn volt, minket nem terhel felelősség...
15/31 anonim válasza:
Jó, és akkor menjek főúton 40-el, mert kint van a tábla? Ha ennyivel ütök el egy őzet, az is magy erejű ütközés például, amiben az állat elpusztulhat, mégis rám húzzák, hogy nem 20-al mentem. Ezért írta az első, amit.
16/31 anonim válasza:
Akkor menj el a vadászkiállításra és irtsatok ki minden szar vast.
17/31 anonim válasza:
Gyorsan haladt ennek ellenére majdnem beugrott a szélvédőn ha 30 al megy ugyan itt ugyan ekkor ugyan ez történik :)
18/31 anonim válasza:
Alap a másik seggében vonatozás ugye. Én majdnem így jártam, csak egy rohadék kamionos volt kb ennyire a seggemben és csak 5 szarvas ugrott át előttem. Azt nem tudom a kamion mennyit ütött el.
19/31 anonim válasza:
Körülményektől függ.
Önmagában egy tábla nem jelent semmit.
Ha jók a látási és útviszonyok akkor 90 optimális sebesség. Éjszaka nyilván célszerűbb lassabban haladni, 70-80 körül.
Persze lehetne ezen vitatkozni, hogy vadveszély tábla és most mekkora felelőtlenség 90-el hasítani, de ez nem foglal magában sebességkorlátozást, ha nekiszalad oldalról a kocsidnak egy vad teljesen mindegy mennyivel mész, a tábla miatt a felelősség úgyis a tiéd lesz.
20/31 anonim válasza:
Bokor mögül, árokból ugranak ki, gyakorlatilag tökmindegy a látótáv és az is hogy milyen az út. kb mint egy öngyilkijelöltek. Szegény bambi nem tudja felmérni milyen messze van az autó. Azt se tudja mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!