Ilyen estben mehetek tovább, vagy helyesen tettem, hogy megkèrdeztem, hogy mindenki jól van e?
Figyelt kérdés
Röviden: Baleset elkerülèse miatt, vèszfèkeznem kellett.Mögöttem egy busz jött. Nem blokkolt kerèkkel állt meg, de elèg intenzív fèkezès volt. Megkèrtem a buszsofőrt, kèrdezzen meg mindenkit hogy jól van e, senki nem jelentkezett, hogy baja esett. Ez nekem kötelessègem, vagy h..lyèt csináltam magamból. Ha nem kèrdezem meg, akkor elkövetek valamit?2021. aug. 4. 12:23
1/7 anonim válasza:
nem kell ennyire kedvesnek lenni
ha lett is volna bajuk, nem a te hibád lett volna
amúgyis lettek volna elegen, hogy segítsenek egymáson, ha kell
2/7 anonim válasza:
Nem követsz el semmit, de maradj ilyen, manapság sajnos ritka, hogy valaki figyeljen a másikra, nemhogy ennyire! :)
3/7 anonim válasza:
És közben blokkoltátok az utat? Elég nagy baromságnak hangzik.
4/7 A kérdező kommentje:
van ennèl egy szebb törtènet... de azt inkább hagyjuk... :) (nem negatív törtènet)
2021. aug. 4. 13:12
5/7 A kérdező kommentje:
többsávos volt enyhe forhalommal. Ki tudtak kerül arra a 4 percre...
2021. aug. 4. 13:13
6/7 anonim válasza:
nem volt muszaj megkerdezned es nagyon jol tetted hogy ezt csinaltad, eleg ritka mar az ilyen! alapbol semmi nem tortent volna ha nem kerdezed meg
7/7 anonim válasza:
Ha belédment volna hátúlról, és az utasok megsérültek volna, akkor sem lennél hibás, hiszen ilyen esetben mindig az issza meg a levét, aki nem tartotta be a követési távolságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!