Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » 19 éve vezetek, mégis iszonyat...

19 éve vezetek, mégis iszonyat frusztráló idegen helyekre menni. A helyzet felismerési képességem nulla. Lehet ezen fejleszteni?

Figyelt kérdés

Eddig egy koccanásom volt amit én okoztam illetve sok dudálást kaptam sokszor jogosan. Anno negyedjére engedtek át kegyelemből a vizsgán. Általában óvatos vagyok. De a "néz de nem lát" pontot konkrétan rám találták ki.

Ez személyiségbeli dolog, vagy tehetek még valamit ellene?

2021. júl. 29. 08:49
1 2
 11/11 MGéza ***** válasza:
100%

Nyugodtan befizethetsz az ismeretek felidézése érdekében egy edukresz vagy e-titan tanfolyamra, mint magántanuló. Nyomod szépen a témaköröket, had rögzüljön. Első pár körben ki fog derülni, mit tudsz rosszul, mit felejtettél el. A kresz doktor csatornáját nagyon ajánlom én is, pár évtizede már oktató a figura. Nem lenne haszontalan egy kis vezetéstechnikai tréning sem neked.

Na persze, a youtube csatornát leszámítva ez befektetés neked, de adott esetben az életed, vagy épp mások élete múlhat rajta. Vagy esetleg ha csak kevesebb csekket fog begyűjteni, már akkor is hasznos. :)

2021. júl. 30. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!