Megnyitottak egy új utat ami nagyon szűk és meredek, miért közlekednek a mazsolák arra?
Hol van ez az út? Milyen érték van kiríva százalékban?
Én egyszer voltam Budán egy 30%-os út tetején. Halálfélelmem az nem volt, de a kocsi képességeiben nem bíztam.
Persze hogy voltál... Légy már olyan jó, és mutasd meg a térképen!
Nincs ilyen meredek utca Budán. A legmeredekebbek 20% körül vannak.
Az egyik legmeredekebb a Zsibói út a maga 19%-ával.
De hátha te jobban tudod, mint az, aki évek óta gyűjti a meredek utcákat, írj neki, hogy egészítse ki a táblázatát:
Amit nagyon meredeknek hittem, benne sincs a táblázatban (Csillaghegy és Üröm között az Ürömi út)
Van a faluban egy keskeny és meredek összekötőút, amivel párhuzamosan halad egy másik. A fél falu ezt használja, de van néhány (egy?) figura, aki nem képes alkalmazkodni az ezen az úton szokásos forgalmi ritmushoz.
Értem én, hogy szereti nyomni neki, nincs is vele baj, de akkor miért nem a másik utat használja? Képes valaki 50+50 méterért keresni a bajt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!