Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Berki 2 évet kapott 4 évre...

Berki 2 évet kapott 4 évre felfüggesztve. Milyen hatással lesz ez a büntikultúrára?

Figyelt kérdés

Szegényke mehet majd busszal vagy biciklivel. Nade milyen hatással lesz ez a szemétkedős büntizgetőkre? Még szemetebbek lesznek, vagy meggondolják?

Bár szerintem nincs még vége, fellebbezgetősdis játékot fognak játszani.

#Berki #büntetőfékező
2021. júl. 13. 11:25
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Két élő felfüggesztettje lehet valakinek? Hiszen annak pont az a lényege, hogy ha elkövet valamit a megfigyelési idő alatt akkor ledutyizza. És hát elkövetett eztmegazt, és még el is fog követni, az ilyen faxkalap.
2021. júl. 13. 13:30
 12/21 anonim ***** válasza:

Ami engem még zavar ebben az egész ügyben, az a buszsofőr.

Mármint, én számítottam rá, hogy ebből nem lesz börtön, max pénzbírság meg a jó nagy vagyonából majd furikázza valaki x ideig.

De szegény buszsofőrt kirúgták emiatt a munkahelyéről, teljesen igazságtalanul, és pl nem hallottam elnézést kérést...

2021. júl. 13. 13:42
 13/21 anonim ***** válasza:
#10 Ez nem vonatkozik a gyanusított vállomására a saját ügyében te nagyon okos. Minek jogászkodsz ha nem értesz hozzá.
2021. júl. 13. 15:24
 14/21 anonim ***** válasza:
Illetve a hamis vád igen. A többinek semmi köze hozzá.
2021. júl. 13. 15:27
 15/21 anonim ***** válasza:

Ott a pont!

2021. júl. 13. 16:42
 16/21 anonim ***** válasza:
Járhat taxival és ő ezt kitudja fizetni akár mennyit furikázik is.
2021. júl. 13. 18:49
 17/21 A kérdező kommentje:
Simán kinézem, hogy ez a seggfej elkezd most rollert, taxit és bubit reklámozni, mondván ezekhez nem kell jogosítvány, illetve hogy a taxi tulajdonképpen olcsóbb is... Vagy mindjárt helikoptert és yachtot, meg a szokásos Maldív szigetes kamunyaralásait wiccairrel reklámozni, hisz ahhoz se kell jogsi.
2021. júl. 13. 22:59
 18/21 anonim ***** válasza:

A halandó embert már minimum hétszer lefejezték volna ezért. Embereket veszélyeztetett, és nem kap letöltendőt, a pénzbüntetést, és egyéb költségeket meg nagyképűen, röhögve kifizeti. Vezetéstől eltiltás? Biztos nem fog vezetni. Röhögnöm kell. Bár nem tudom, hogy felfogta-e mi történik körülötte, mert a tárgyaláson nagyon el volt foglalva a telefonjával.

Itt most befejezem, mert ha leírom, hogy minek tartom ezt az egybites lényt, száz évre kizárnak innen.

2021. júl. 14. 04:40
 19/21 anonim ***** válasza:
És már el is kezdték megalapozni a romló egészségi állapot sztoriját. Az lesz a vége, hogy egy percet sem kell sehogy sem leülnie és még a végén a jogsit is visszakapja
2021. júl. 14. 06:57
 20/21 A kérdező kommentje:
Á, elmegy Maldívra tüdőszanatóriumozni.
2021. júl. 14. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!