Berki 2 évet kapott 4 évre felfüggesztve. Milyen hatással lesz ez a büntikultúrára?
Szegényke mehet majd busszal vagy biciklivel. Nade milyen hatással lesz ez a szemétkedős büntizgetőkre? Még szemetebbek lesznek, vagy meggondolják?
Bár szerintem nincs még vége, fellebbezgetősdis játékot fognak játszani.
Ami engem még zavar ebben az egész ügyben, az a buszsofőr.
Mármint, én számítottam rá, hogy ebből nem lesz börtön, max pénzbírság meg a jó nagy vagyonából majd furikázza valaki x ideig.
De szegény buszsofőrt kirúgták emiatt a munkahelyéről, teljesen igazságtalanul, és pl nem hallottam elnézést kérést...
A halandó embert már minimum hétszer lefejezték volna ezért. Embereket veszélyeztetett, és nem kap letöltendőt, a pénzbüntetést, és egyéb költségeket meg nagyképűen, röhögve kifizeti. Vezetéstől eltiltás? Biztos nem fog vezetni. Röhögnöm kell. Bár nem tudom, hogy felfogta-e mi történik körülötte, mert a tárgyaláson nagyon el volt foglalva a telefonjával.
Itt most befejezem, mert ha leírom, hogy minek tartom ezt az egybites lényt, száz évre kizárnak innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!