Sok autós miért érzi szükségesnek, hogy követési távolságot nem betartva jöjjön mögöttem?
Gondolom azért mennek a seggedben, mert gyerekkorukban az ő seggükben volt az alkoholista apjuk, mivel folyton verték őket. Most visszaadják végre. Okozz nekik örömet azzal, hogy látványosan zavar ez téged.
Így ők elérik a céljukat, hogy végre ők domináltak. A te napod is jó lesz, mivel örömet okoztál valakinek.
Vegyél drágább autót és nagyban megszűnik ez a jelenség... Amikor Suzukim volt, 55-el mentem belterületen (gps szerint), rendszeresen próbáltak tólni, amióta prémiumom van, pontosan 50-et megyek és havontha, ha 1 ilyen van, akkor sokat mondok.
Gondolom ez is az erőseb kutya bszik elv miatt van így...
"Ne törődj vele, te csak előre nézz és ő majd figyel megint előre."
Ezt mondd annak a nőnek aki 2 hete belémjött, mert 3 méterre jött mögöttem a főúton. Kiszaladt elém egy nyúl, fékeztem, de még nem is akkorát, ő meg bumm. Persze ő kihívta a rendőröket, mert szerinte én voltam a hibás hogy fékeztem előtte, a rendőrök meg is bírságolták még pluszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!