Sok autós miért érzi szükségesnek, hogy követési távolságot nem betartva jöjjön mögöttem?
milyen választól éreznéd jól magad?
nem unod még?
Én értem miről beszél a kérdező.
Nekem a kedvencem, amikor megyek autópályán, utolérek 2 autót és azt látom, hogy mennek egymás seggében 1-2 méteres távolságra. De úgy, hogy se előttük, se mögöttük senki, még láthatáron sincs.
Az ilyet nem értem miért nem előz, vagy miért nem marad le.
De azt veszem észre, belterületen is kezd elszállni mindenki.
Hungárián 70 helyett megy az ember 80-al, és úgy autózzák köre, mintha állna.
Üllőin mentem én is 70 körül 50 helyett, azt látom, hogy elrongyol a rendőr mellettem 100+ tempóval, index nélkül átvált 3 sávot, majd 2 sáv között meggondolva magát vissza húzza 1 sávval beljebb, és az utolért autókat is jobbról-balról előzgette. És nem volt megkülönböztető jelzés, meg semmi.
Aztán csodálkozunk, hogy mindenki így megy amikor a rendőr is szarik bele a szabályokba.
Kombinál, ferdehátúnál a hátsó ablakmosó is sokat segít...
Ha ilyenkor belátható távolságban van egy kátyú, akkor azt mindig csak a legutolsó pillanatban szoktam kerülni, az ilyen tapadós barmok nagy része telibe kapja. Utána szokták tudni, mennyi kell tartani a másik mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!