Van olyan sofőr aki látja, hogy én rápillantok a visszapillantó/középső tükörben? Ha igen milyen távolságból?
Mindig érdekelt, hogy van-e olyan jó a sofőrök szeme, hogy mondjuk egy 20-30-as araszolás közben vagy pirosnál állva figyelgetem, hogy mögöttem hogy jön a fenekembe esetleg ki ül a kormány mögött. És az előttem várakozó autósok esetében mindig kiszúrom, hogy csaj vagy pasi-e, általában azt is látom, hogy rám-rám pillant-e. Mivel eléggé esetlen, félszeg vagyok ezért lassú araszolásnál is óvatosan szoktam a tükörbe pillantani, nehogy valami elborult agyú BMW-s félreértelmezze ha azt látja, hogy őt nézem és elpattanjon vmiért az agya. Álló pirosnál meg aztán sose nézek hátra.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy egy jobb látással rendelkező sofőr, mögöttem max milyen távolságra szúrja ki, hogy nézem őt a középső tükörből?
Aki figyeli az ilyet az latja persze.
En is meg szoktam nezni kb mindíg, hogy ki honnan ki lehet, mivel az evek soran kialakulnak olyan beidegződések, hogy a teljes alkarral a kormanyon 10h10 perces nagy mercis neni az pl vagy tolja neki vagy nem, de egy hirtelen kialakuló veszhelyzetben nem szamithatsz tőle nagy csapatjatékra, es e szerint kezeled majd a környezetedet zöld utan.
Csajokat meg lecsekkolni, persze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!