Üdv! Hogyan lehet megtudni, hogy a hatóság nem vonta-e ki az autót a forgalomból? Márc-ban vettem egy autót, de az eladó nem létező lakcímet írt a szerződésre. Ráadásul ő januárban vette, de azóta nem íratta át.Van valami ötletük mit csináljak?Anikó
Figyelt kérdés
2021. máj. 4. 09:27
1/8 anonim válasza:
JSZP-n azt is meg nézhetted volna. Mert gondolom onnan tudod, hogy nem iratta át.
2/8 D. Brasco válasza:
Kedves Anikó...az ötletem hogy készítse elő a torkát!Tekintve hogy az ilyen vettem valakitől egy autót ami nem is volt az övé,meg az adásvételi is érvénytelen és társai történetek ugyanis nem szoktak túl hamar,meg túl egyszerűen záródni.
4/8 anonim válasza:
Rendszám alapján le lehet kérdezni.
Ha mulasztás miatt kivonták, akkor az adásvétel bejelentésekor visszakerül forgalomba.
5/8 anonim válasza:
Hát... Én azon is kattognèk nem e lopott. A nevèt legalàbb vàllalta? Vagy csak a címe ismeretlen?
6/8 anonim válasza:
És neked mit mondtak az okmányirodában, amikor rendes állampolgárként határidőn belül át akartad íratni?
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon hasznosak voltak a válaszok. Köszönöm mindenkinek!
2021. máj. 4. 15:06
8/8 anonim válasza:
Mi is köszönjük az irónikus kommentet.
Ja, de valamelyik bukszádat ki kell nyitni (ha már ötletet kértél).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!