Előfordult már veletek igazoltatásnál, hogy a rendőrök felnyitották a csomagtartót is és/vagy az autó utasterében is kutakodtak?
A csomagtartóba néztek már be, az indoklás az volt, hogy "mert különben."
Tegyük hozzá, éjjel volt, a sofőrön kívül mindenki matt részeg... Mármint az autóban.
Egyszer volt, vagy 30 évvel ezelőtt.
Az utastérben levőket igazoltatták. Nem felnyitották, hanem felnyittatták a csomagtartót. Nem kutakodtak benne, csak belenéztek.
Minden autót megállítottak, hosszú sor volt. Nem kérdeztem, hogy miért.
Utólag hallottam, hogy szökött rabot kerestek.
Mi is egy ilyen a szökött-rab keresésbe estünk bele.
( 1990-körül, Miskolc, Varga-hegy)
Este 10 után mentünk hazafelé a családdal.
Megállított, elkérte az igazolványokat és belenézett a csomagtérbe.(udvarias volt, válaszolt a "miért"-re, megköszönte és jó utat kívánt)
Ez a dolga.
Igen, egyszer kinyittatták. A vicc az, hogy tele volt hússal amit én haszonszerzés céljából árusítgattam ismerősöknek. Állítólag ugyebár ezért komoly bünti jár, ráadásul emiatt már a NÉBIH is kivonulna, de végül annyit mondtak, hogy "további jó utat"
Szerintem nem sok kedvük volt kérdezősködni, csak azért nyittatták ki mert ki volt adva biztosan parancsba. Magyarországon nem kell rejtegetni a drogot ilyen fakabátok mellett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!