Kiszállsz ha megállít a rendőr, vagy bent maradsz az autóban?
Figyelt kérdés
Még nem állítottak meg, de érdekel ki, hogy csinálja?! Érdekelnek az indokok is pro & kontra!2013. jan. 11. 02:39
1/17 anonim válasza:
Ha azt mondja, hogy szálljak ki, akkor kénytelen vagyok, egyébként nem kell.
2/17 anonim válasza:
Alapból nem kell kiszállni csak ha felszólít rá.
3/17 anonim válasza:
Ha nem erem el a nyakat kiszallok. :)
4/17 anonim válasza:
Csak akkor szállok ki, ha felszólít rá. Így látja, hogy pl be vagy kötve, mert azt is ellenőrzik. Hülyeségnek tartom, hogy valaki azonnal kiugorjon az autóból, a tisztelet jegyében. Ismerek ilyen embert :D
5/17 anonim válasza:
nem haragszanak meg ha kiszállsz,sőt
azt viszont nagyon utálják,ha a majom,csak résnyire húzza le az oldalablakot, és ott tuszakolja ki egyesével a koszos okmányait,
6/17 anonim válasza:
addig semmit nem csinálok ,míg oda nem jön,hogy lássa:be vagyok kötve---ez később akár vita tárgya is lehet,hogy nem voltam-----utánna én általában kiszállok,még határellenőrzésnél is
7/17 anonim válasza:
Én mindig kiszállok és nem a tisztelet jegyében, hanem szeretem ha egy magasságban vagyunk, így nem érzem elnyomva magam! A biztonsági öv nem érdekel, ha azt mondom be voltam kötve ő pedig az ellenkezőjét, akkor azt bizonyítania is kell! Egy állítás egy tagadás, ha nincs fotó, akkor sehol sem adnak igazat neki az ártatlanság vélelme miatt. :)
Én ráadásul szeretek is kiszállni, néha jól esik kicsit mozogni vezetés közben, amúgy meg ha akar úgyis kiszállít, ha másért nem, hogy megnézze mi van a csomagtartóban!
8/17 Agytörzsi Prof. válasza:
Igen kiszállok, de általában én is megvárom azt, hogy lássa az övemet. Én viszont azért szállok ki, mert kellemetlen, hogy én majd 3 méteres magasságból beszélgessek velük. Plusz az egész így emberibb.
9/17 anonim válasza:
Nem szállok ki, csak letekerem az ablakot. Ha a papírok ellenőrzésén kívül van egyéb is (gumikat, csomagtartót akarja nézegetni), akkor kiszállok.
10/17 anonim válasza:
Csak akkor szállok ki, ha ittam, hogy ne jusson eszébe megszondáztatni. Meg ha kedvem van. De olyan még nem nagyon volt, hogy kedvem lett volna egy rendőrségi vegzáláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!