Nem nekem való a közlekedés? Hagyjak fel vele?
Este mentem a városba, belső sávba kb. 40-el , az út vizes volt meg 22:00.. jobbról meg a zebrán állt egy fekete ruhás gyalogos, én meg nem álltam meg, mert nem vettem észre.. csináltassak jobb szemüveget? Hagyjam a francba a vezetést? Ti szoktátok látni a sötétben a sötét ruhás gyalogosokat kivilágítatlan zebrán?
Ott volt 20 méterre a rendőr, annyira még nem féltem, hogy megállít.. este mindig lassan megyek a belső sávba.. igen, undorító vagyok, és máglyán kéne elégjek mert nem húzódok ki jobbra, viszont ha az a srác kifutott volna jobbról észreveszem 40-nél akkor talán kevesebb az esélye, hogy elüssem vagy kisebb sérüléseket szenvedjen..
Hogyan látnak azok akik ilyenkor este tolják neki 150km/h-val pl. országúton városba meg fele annyival mennek?
Úgy félek, hogy elütök valakit, most mennék áruterítőnek kamionra.. éjszakai melóra.. így merjek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!