Akiknek fekete a hátsó lámpájuk a kocsin azok valami szekta tagok?
Lehet törlitek, jelentitek vagy mit tudom én, de én azt vettem észre, hogy ha fekete a hátsó lámpája egyre több autósnak, nem lehet látni, hogy fékez, majdnem belementem, se az index se a féklámpa nem világított amikor már szinte hozzáért a lökhárítóm akkor láttam, hogy "jé balra akar menni és még indexelt is, én vaksi maki, milyen butus vagyok " -mondtam
Ilyen szekta ez, hogy bevonzzák a bajt? Nem akarok elítélni senkit, tényleg szép volt így közelről is látni, egy élmény, de mi a cél?
Ez a lámpasötétítés dolog kb 10evvel ezelőtt volt nagy "divat"
Ertelme akkor sem.sok vokt,meg műszakin akkor is meg most is instant bukó,a rendőr meg a rendszámot is leveszi miatta ha olyan a kedve.....de legalább a racsés hülyegyerekek szerint menő,meg +5lovat ad!
"azt vettem észre, hogy ha fekete a hátsó lámpája egyre több autósnak, nem lehet látni, hogy fékez"
Itt a hangsúly a "ha"-n van. HA fekete... De nem az. Tehát miről is beszélünk?
#4: "Ertelme akkor sem.sok vokt,"
Ahogy elnézem az irományodat, inkább egy magyar tankönyvnek lenne értelme.
Egyébként miért ne lenne értelme a sötétítésnek? Pont annyi az értelme, mint bármilyen más optikai tuningnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!